E,super je ova svaštara,da ne bi tamo išle u off a meni se baš ide u off,ovo je za mene Lelo,kad ideš ljekaru?Evo,ovde možemo pratiti i tvoj problem i pomoći ti.
milica m napisao:Joj, koje ludilo ovde , ako ne smrsamo ima divno da se zabavimo
DA se predstavim, ja sam na dijeti iz koje sam izbacila psenicu, jecam, raz i ovas koji su mi se pokazali kao problem na testu tolerancije i ocekujem da za 3 meseca skinem 6 kg. Za sada, evo deseti dan nista, svi kilogrami na svom mestu.
Grazza,Milice,ne dozvolite da nasa tema zamre.Ipak smo dosta truda ulozile,tako da predlazem ako se slazete da koga zanima test intolerancije na hranu to na toj temi i pogleda,a tako bi moglo i sa pirincem.Jeste li za?
martat napisao:Pozdrav svima na novoj temi o svemu i svacemu.Sto kaze Milicam ako ne smrsamo onda cemo lepo da se druzimo.I to je dobro,zar ne?I ja sam od intolerantnih tako da neke ovde vec znam a ostale cu,nadam se da upoznam.Podrska svima u borbi sa suvisnim kg
konilend napisao:Izvinite što nisam u teku, a kakav je to test tolerancije? Jeli to neki test za alergije. Inače da pohfalim novu temu i da pitam, dali čemo ovde ili na temu pirinač dijeta, diskutovati za rezultatima sa pirinčem?
dobrodosla konilend
ovde mozes o cemu god zelis, i o pirincu i o svemu. ovo je tema za sve i svasta i svakoga i mozete napisati sta god zelime o cemu god zelite
naravno ako vam se neka pitanja ne svidjaju samo ignorisite i nastavite dalje druzenje s nama!
ja sam ZA tema za temu, ovde samo zezzzzzzzzzzzzzzzzz. E pa da se i ja predstavim? sta kazete? Ma necu ovako je zaniljivije. svi mislite da imam izmedju 20 i 30 godina a ja tacno 24