ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Nu čoče ja velju da take babe niđe nema :lol: Peči je sto guja a njoj ništa. :evil: "Nudim joj limun, nudim joj krušku a ona neće..." kukala joj majka :wink: Velju volim i ja nerandže no trpiiiiim a ti nećeš , nećeš:evil:
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Sep 09, 2008 6:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Misho,Mishuleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!Milijana,pishi vako :D
Djekna josh nije umrla,a ka ce ne zna se :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Sanyalice i...jos neki!Andjolina i dalje CEKA :evil:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Muči Milijana :lol: Trpim ja još zericu a kad mi smrči zvaću moju đecu da me brane vako: "Decooooooooo , decooooooooo"
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Bushi,hahaha,Bushi hahaha :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: Jedem ludice jedna, zapade mi zalogaj :lol: :lol: Ukusan ovaj Pantelija :lol: :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Al ga je opravio,svaka mu cast :D Ostali samo dugmici.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: A gde su ostalki??? Ne verujem da nisu čuli da PONOVO RADI BIOSKOP :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa znas kako,to ima veze sa vremenom.Posto nije vise jako vruce,izasle su napolje da malo pruze nogice :D Rekla sam pruze!!!!!!
Svajcarkinja rece da danas ide u neko razgledanje grada pa ako stigne,veceras ce se oglasiti.
Ti,Dzesika i ja smo dezurne,a ako se jos neko prikljuci dobrodosao je :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

O neeee opet dežurstvo, pijanka :o Nas tri smo sigurne a mislim da će nam se i Tamaraft pridružiti . rešila sam njen problem nesanice
http://www.youtube.com/watch?v=631Rg9hfXto
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Tamara stvara,pa ako je nema,ne zameramo :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

8) JBT!!!! SHA JE VAMA???? :o
Pa vi nemate pojma u kom sam problemu!!! Ovde smo se skupili mi fizichari zbog BIG BENGa iliti Velikog praska...experimentishemo...a sad su se nasli neki koji nam to ne dajuuuu!!!Boje se da ce nastupiti kataklizma...komunizma!!!! :o Pa uzmite novine, chitajte!!! Garant i nashe novine pishu o tome :o :o :o
Umesto da date podrshku, vi trazite Djeknu JBT :o :evil:
Ziveo JNOKNS!!!! :D
Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam tuuuu,bila malo kod koleginice na kaficu i sada sam stigla,samo da vidim shta rade alapicherosi.Vidim da se javila sanyalica,ako ne bude umorna neka nam se pridruzhi vecheras,pozzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ja shaljem po/drshku ili samo drshku,pa shta ti se bude svidelo ti uzmi,mozhe li tako?????
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Pobogu Sanyalice! Đekna još nije umrla a kad će ne zna se. :roll: Zamisli da se desi Veliki prasak, svi se sakriju u Atomsko sklonište a zaborave baba Đeknu :o Misliiiiim... "Gde će ti duša....ko će ta te spase..." :lol:
Jedva čekam da se vratiš iz Švice i pričaš nam o revolucionarnomi eksperimentu simuliranja velikog praska u Evropskom institutu za nuklearna istraživanja (CERN) u Švajcarskoj koji će startovati 10. septembra, ( prvi sudar čestica biće izveden do 21. oktobra u detektoru u čijoj su izgradnji učestvovali i srpski naučnici)

Tom važnom događaju, koji predstavlja prekretnicu u istoriji nauke, prisustvovaćeš i ti draga naša dr Sanyalice. Pošle su mi :cry: kada sam pročitala tvoj intervju .Kako si ovo lepo sročila pametnice naša:
„Mnogo je naučnih tajni koje čekaju odgovore od ovog eksperimenta“ čiji je konačan cilj da objasni nastanak svemira...„Nadamo se da ćemo konačno potvrditi postojanje Higsovog bozona, čestice koja eksperimentalno nikada nije registrovana, a objašnjava masu. Tu je i zagonetka materije i antimaterije i možda nekih novih tipova materije, pa pitanje šta se dešava sa tamnom materijom u svemiru i gde ona nestaje“, ...
Nije mala stvar biti deo tima od 20.000 naučnika iz celog sveta, od toga 7.000 fizičara angažovanih na 14-godišnjim pripremama eksperimenta veka i pravljenju Velikog hadronskog kolajdera (LHC).
Drago mi je da ćeš 4. oktobra u objektu smeštenom nadomak Ženeve, gde se sto metara ispod zemlje proteže tunel dug 27 kilometara, biti prisutna na prezentaciji detektora „Atlas“ gde će te piti šampanjac.

Morala sam da ti se obratim i kažem da neću više čekati da mi se izviniš za one uvjede i južne ječii jer šta reći posle ovoga osim "ZAR JA VRABAC DA PRIČAM O UZLETIMA ORLA"
Zaključana tema