Pitanja za radiloga/rtg tehnicara

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Suncica88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 13, 2017 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Pitanja za radiloga/rtg tehnicara

Post od Suncica88 »

Hvala na odgovoru.Moram se sloziti da ste u pravu po pitanju mog negativnog razmisljanja...ja inace nisam takva ali kad je dete u pitanju priznajem da preterujem...to me,znam,ne cini boljom majkom od drugih.Vi hocete reci da ovo jedno snimanje 100 posto nece imati stetne posledice po zdravlje mog deteta,i izvinite sto pitam ali da li ste vi zdravstveni radnik?Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Здравствени радник мени представља превише уопштен појам али ако мислиш на лекара то није особа којој треба да упутиш овакво питање, а срећом ни ја нисам тај. :wink:

Податке о мени имаш на мом личном сајту http://*. Веома дуго сам се бавио физиком, а ако баш желиш могу да те спојим са неким особама који се баве нуклеарном техником, радиологијом и хромозомским аберацијама који би ти рекли своје мишљење.

Мислим да то снимање не може да остави последице по твоје дете, али знај да 100% код већине ствари у животу не постоји.
Suncica88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 13, 2017 9:16 pm

Post od Suncica88 »

Da li biste me onda spojili sa nekim ko se bas bavi time?Hvala najlepse
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Може али за то је потребан личан договор преко емаила. Имаш адресу на мом сајту.
Odgovori