Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
Неће бити да је то узрок јер се човеку после тежег физичког посла јавио проблем. Нагла промена управо указује на укљештење кичме због којега су се јавили проблеми - тачније укљештење споја неког ребра са кичмом.
Уосталом и да нисам у праву, потребно је само неколико дана да би се установило да ли је проблем у кичми. Потребан је само добар масер или физиотерапеут који зна свој посао. После лако може да потроши неколико месеци на разна заказивања прегледа.
Kада неко изкомплексиран и са оскудним знањем остане без аргумената, тада почиње да вређа.
Да сте прочитали шта је корисник рекао
U nazad 20 dana sam radio neki tezi fizici posao ( mjesalica ), i od tada osjetim probadanej skoro pri svakom udisaju vazduha. Poceo sam se brzo zamarati. radio sam EKG i on mi nije bio bas dobar.
видели би сте да узрок није урођен него акутно добијен. Кичма је проблем.
Човек има 29 година, а проблеми су му се јавили тек пре 20 дана и то после тежег физичког рада. Значи да није од урођеног проблема него од тежег физичког рада. Дакле - кичма.
И не знам зашто ви "др"бгд патите од толиког убеђивања и препирања? Изгледа да су они силни предлози које сте ми упућивали управо вама намењени.
Човек је написао да је физички доста активан и није имао проблема док није радио на мешалици.
Тешко да је рад на мешалици много захтевнији од онога што је до тада радио. Међутим, лако је могао приликом замахивања лопатом да поремети кичму, уштине неки нерв или шта слично. Све то даје проблеме које је описао. Најбоље од свега је што је веома лако проверити да ли је кичма у питању. Добар киропрактичар би га наместио веома брзо и видели би се ефекти.
pozdrav,
Nema potrebe ni za kakvim prepirkama. Zdravstveni fond mi je otobrio CT i zakazan je za 23.04.13.
Naj bolje je sacekati nalaz CT pa onda gledati stai kako dalje.
Podsjecam da su mi na prvom pregledu kardiolozi rekli da je vjerovatno uzrok pectus excavatum i da ako ne budem rjesavao problem, sa god. imati samo vise i vise problema jer se organi sire a meni je lijeva strana naravno zbog te mane slabije razvijena pa da potiska organe, ali i oni su rekli da ce CT sve pokazati. Jos mi ostaje da prije CT-a uradim nalaze na kreatinin i ureu.
@mcobl1,
situacija je jasna oko vase dijagnoze. nazalost, ovaj sajt nema moderatora i covek koji nije lekar moze da se na sajtu koji se i zove "DOKTOR" zbunjuje ljude svojim pretpostavkama, i sto je jos gore, perfidno preprodaje kojekakve gluposti najtezim bolesnicima.
zbog toga moram da reagujem, cisto da bi se ljudi orijentisali da je u pitanju nadrilekar, i da bi prema tome i vrednovali njegove postove.
Боље је бити и надрилекар него квазилекар и уз то тобожњи душебрижник.
Моји савети су проверени или лично или од стране проверених особа, што јасно стоји код свакога савета на мом сајту или је описано у конкретном савету.
За разлику од мене који не крије личне податке, има особа који се тајно и/или лажно представљају и не осећају никакву људску ни моралну одговорност. Због тога могу да пишу шта год желе и тако заводе људе на криве путеве како би им закомпликовали и продужили излечење и узели што више пара. Нажалост, има и интелектуално инфериорних и изкомплексираних људи који својом глупошћу и без зле намере заводе људе. Такав је овај свет. Кажу да је пут у Пакао поплочан добрим намерама.
Прво си прешао на "ти" што изузетно ценим. Друго, изгледа да си коначно почео темељно да читаш моје текстове и нашао једну конкретну грешку. Још само да ти почнеш да водиш рачуна како пишеш своје текстове (велика слова, тачке, зарези, "ч", "ћ" и сличне тричарије) па да се види озбиљан напредак. Просто да човек пожели да те изведе на чај.