Odvezbah turu danas, jeste malo sa strepnjom, ali nisam se dala preplasiti

I bilo je skroz ok. Mislim da sam par puta osetia preskakanje ali nisam sigurna, zato sto slabije osecam srce kad sam u pokretu

Ali kad god sam pravila pauze slusala sam i radilo je pravilno. I nakon vezbanja je bilo u redu, proslo je par sati od tad i ne preskace mi srce, nadam se i da ce kad legnem biti tako. Naravno, nista od ovih simptoma koje si naveo nisam iskusila nikada. A na kraju vezbanja sam pojela bananu (nisam procitala da treba tokom vezbanja, tako cu ubuduce), i bas mi je prijala

U stvari, mislim da cu od narednog ponedeljka kad pocinjem da vezbam uz p90x (i tada cu smanjiti na sat-sat i po 6 dana u nedelji, po programu, za sad je to bila neka kombinacija vezbi-iskoraci, mrtva dizanja, vezbe za bicepse, tricepse, trbusnjake+Brazil Butt Lift, sto znaci kombinacija aerobnih i anaerobnih), da uzimam svaki dan po jednu bananu, jabuku, pomorandzu i kivi. Posto mi je ostalo jos par kg da smrsam, racunam da nece valjda tih 100g UH nesto posebno da poremeti proces mrsavljenja. Sto se tice tecnosti, imam stalno uz sebe vodu, vec sam se navikla da pijem kad god mi casa udje u vidno polje
Jel si mozda imao iskustva sa p90x?
Bas cu sledeci put da izmerim puls da vidim u kojoj sam zoni, mada pretostavljam da nisam sve vreme u istoj, jer se uz neke vezbe zadisem vise a uz neke manje.
Uh, trcis i po dva sata i mogao bi jos

Sokantno

Letos sam se malo bavila trcanjem, trcala sam po kraju koji je prilicno brdovit, i jedva sam uspevala da trcim sat vremena bez prestanka, to mi je bio maksimum. I daleko od toga da sam osecala da mogu jos, a-a, c, ni u ludilu

Dobro, ti se ipak dugo godina bavis sportom, i eto trcao si maraton, ali meni je ipak to skroz neverovatno, svaka cast

Pa ako tebi s takvim tempom nisu naudila preskakanja, valjda nece ni meni
Ono sto sam zaboravila da napomenem je da imam problem sa glavoboljama i migrenama zbog cega po prepouci lekara iz Migrena centra uzimam magnezijum, Cinedil (pola tablete uvece) i po potrebi Ketonal. Ne znam da li je neki od tih lekova mogao da utice na preskakanja.