Ostar bol u predjelu srca
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Ostar bol u predjelu srca
Odradila sam i ništa. Ne osjećam nikakav bol a ni probadanja ni na jednoj strani. Mada, ako ovo ima ikakve veze, davno mi je nekad još u osnovnoj školi nastavnica fizičkog rekla da mi je jedna strana malo "razvijenija" od druge (ne sjećam se koja je u pitanju, lijeva ili desna
) i rekla mi je vježbe neke da radim za tu stranu i posle sam išla i po sistematskim pregledima i u srednjoj i nisu ništa govorili.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Можда неправилно седиш па ребрима притиснеш дијафрагму или тако нешто, а онда срце буде притиснуто. Обрати пажњу како седиш и посматрај развој догађаја.
Својевремено сам добијао веома јаке стомачне болове ако бих само пет минута седео на неком неудобном каучу или столици приликом чега бих био неправилно нагнут унапред. Тај бол би нестао само ако бих се опружио на леђа и тако лежао бар пола сата, а понекад је било потребно и више времена.
Својевремено сам добијао веома јаке стомачне болове ако бих само пет минута седео на неком неудобном каучу или столици приликом чега бих био неправилно нагнут унапред. Тај бол би нестао само ако бих се опружио на леђа и тако лежао бар пола сата, а понекад је било потребно и више времена.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 1:46 am
Problem je što se kod mene probadanje javlja u 90% slučajeva kada ležim ili stojim, rijetko kad u sjedećem položaju.
P.S. Pronadjoh evo svoj problem nekako na Wiki. Zove se Precordial Catch Syndrome i kažu da nema lijeka već samo od sebe prođe nekad..
P.S. Pronadjoh evo svoj problem nekako na Wiki. Zove se Precordial Catch Syndrome i kažu da nema lijeka već samo od sebe prođe nekad..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Можда ти се желудац подигне док лежиш па направи проблем срцу.