Ostar bol u predjelu srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Pitchwayz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Ostar bol u predjelu srca

Post od Pitchwayz »

Odradila sam i ništa. Ne osjećam nikakav bol a ni probadanja ni na jednoj strani. Mada, ako ovo ima ikakve veze, davno mi je nekad još u osnovnoj školi nastavnica fizičkog rekla da mi je jedna strana malo "razvijenija" od druge (ne sjećam se koja je u pitanju, lijeva ili desna :D ) i rekla mi je vježbe neke da radim za tu stranu i posle sam išla i po sistematskim pregledima i u srednjoj i nisu ništa govorili.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда неправилно седиш па ребрима притиснеш дијафрагму или тако нешто, а онда срце буде притиснуто. Обрати пажњу како седиш и посматрај развој догађаја.

Својевремено сам добијао веома јаке стомачне болове ако бих само пет минута седео на неком неудобном каучу или столици приликом чега бих био неправилно нагнут унапред. Тај бол би нестао само ако бих се опружио на леђа и тако лежао бар пола сата, а понекад је било потребно и више времена.
Pitchwayz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 1:46 am

Post od Pitchwayz »

Problem je što se kod mene probadanje javlja u 90% slučajeva kada ležim ili stojim, rijetko kad u sjedećem položaju.
P.S. Pronadjoh evo svoj problem nekako na Wiki. Zove se Precordial Catch Syndrome i kažu da nema lijeka već samo od sebe prođe nekad..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда ти се желудац подигне док лежиш па направи проблем срцу.
Odgovori