Потпуно је неприхватљиво да један млад спортиста има проблеме са срцем, висок притисак и да пије лекове. Недопустиво!!! Да ли би ико купио Ферари и онда га сваки час возио код мајстора да га крпи? Не би, него би га продавцу разбио о главу. Обрати пажњу: нисам писао о Фиату и Шкоди итд.karharot napisao:e ovako...imam jedan problem sa lupanjem srca.kada treniram radim neke vezbe dolazi do nekontrolisanog brzog lupanja srca...bio sam kod interniste imam prosirenu levu prtkomoru,ali bavim se polu profesionalnim borilackim vestinam,cak su mi ustanovili da imam hipertenziju.od lekova pijem prilindu jednu tabletu na dan od 2,5miligrama...vec nekoliko puta mi se desilo u toku malog fudbala kada sutnem loptu ili naglo potrcim dolazi do tog nekontrolisanog lupana i moram ili da cucnem ili da odmorim malo da bi to lupanje prestalo...cak osecam i preskakanje srca u tom lupanju...neznam sta da radim.cak osetim i gusenje ali ne jako pre tog lupanja srca....
Да је твој проблем огранске (физиолошке или како год) природе не би могао да се тако активно бавиш спортом, већ би вероватно играо билијар. Да ли користиш додатне витамине и минерале? Колико пијеш воде дневно? Какво ти је стање мишића раменог појаса и леђа?