koksaki

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: koksaki

Post od aa_aca »

Нешто сумњам да је извор воде у питању, али време је да се провери. Коксаки је обично из фекалија, а то би значило да је извор озбиљно загађен.
zanovetak82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 5:32 pm

Post od zanovetak82 »

Moj neodgovorni komsija je u neposrednoj blizini izvora iskopao septicku jamu.Sada nekoristimo tu vodu.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@zanovetak82,
ne zamarajte glavu sa ovim sto vam @aa_aca pise, jer to uopste nije tacno!
koksaki je virus koji najcesce boravi u crevima, a kod ponekog kao sto ste vi "stigne" i do srca. skoro svi su imali koksaki tokom zivota kao proliv koji traje par dana. prema tome, nema nikakve svrhe, cak ni akademske razmatrati kako ste ga dobili, kad je to virus sa kojim je vecina populacije bila u kontaktu!
prestanite da razmisljate o tome - dobro ste, lezite jos koju nedelju kako vam kaze kardiolog koji vas prati jer je on najmerodavniji.
zanovetak82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 5:32 pm

Post od zanovetak82 »

@Dr.bgd. ulepsali ste mi dan.Od srca hvala :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

zanovetak82,
улепшао ти је дан али прича глупости, као и обично. Даје савете које у већини случајева људе воде на странпутицу. Не прати нове информације и трендове, при чему се држи застарелих информација. Да не говорим да ретко укључује мозак. Погледај његове савете по форуму па ћеш видети.

Очигледно је да си коксаки добила од те воде, па ћеш га добити поново ако је будеш користила. Не могу да разумем како неко себи може да допусти да пише онакве ствари као "др"бгд: "немојте да размишљате ни да бринете". Ваљда се он тако понаша у свом животу, па зато сваком трећем форумашу пише да иде код психијатра, а једноме је чак написао да има мултиплу склерозу само на основу једне вртоглавице.

Пошто је тај комшија ископао септичку јаму близу водене жиле, биће загађени сви извори који се напајају из ње. Ово је веома озбиљно и безбрижност коју намеће квази-лекар је веома неодговорна, благо речено. Тај комшија мора да се пријави санитарној инспекцији и да се предузму све мере како би се спречило ширење заразе. Хитно! Ко зна какве проблеме људи већ имају због те воде, а не знају зашто.
miiira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2008 11:18 pm

Post od miiira »

Koliko su opasni titri

Cb 1 1:32
Cb 2 1:64
Cb 3 1:1024
Cb 4 1:1024
Cb 5 1:1024

Konstatovane su samo promene u ekg-u od danas i pre mesec dana, posto imam bolove na levoj strani i potpuno sam fizicki iscrpljena.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Колико ми је познато, 128 је максимум за неко нормално стање. Оно што ти могу препоручити као терапију је велика доза квалитетног витамина Ц и препарат за имунитет који се прави од белога лука и комовице. Погледај препоруке и рецепте на мом сајту њњњ.аца.рс. Наравно, добро ће доћи и повећа количина воде и чајева како би се организам што пре испрао. За срце је одличан магнезијум. Препоруку и за њега погледај на мом сајту.
Odgovori