Aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Aritmija

Post od drbgd »

@grofofmontecristo18,
antidepresivi u pocetku produbljuju simptome anksioznosti. ignorisi ih, za nedelju-dve, ce ti biti bolje
grofofmontecristo18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 6:29 pm

Post od grofofmontecristo18 »

drbgd napisao:@grofofmontecristo18,
antidepresivi u pocetku produbljuju simptome anksioznosti. ignorisi ih, za nedelju-dve, ce ti biti bolje
ja prihvatam da sam ja anksiozan al mislim da ovo nije problem anksioznosti zato sto meni ekg nije ni jednom radjen u trentku kad osjetim tu aritmiju pri trcanju kad imam osjecaj da mi se nekako preklapa vazduh jeste posle pola sata od toga i sve je u redu al kad se zamorim lose mi je jako evo sad 3 dan kako pijem po 3 mg bromazepama na dan pa i u mirovini imam osjecaj jakog lupanja i ako je puls normalan i treperenja da je psihicki zar ne bi trebalo malo da popusti to od bromazepama ako napetost u pitanju a ja sam googla i smatram da imam koskaki jer imam slicne simptome i nagon na kasalj i moguce da mi je SA cvor pod infekcijom koji prima elitricne signale tj impulse pri infekcijom i da kad se ja zamorim srce ne kuca nego treperi do toga sam ja zakljucka dosao ne znam da li je to moguce al logicno mi nesto to
grofofmontecristo18
Novi član
Novi član

eto i posle table svih tih lekova meni srce hoce da iskoci lupa trese puls normalan a imam aparat i stalno merim neverovatno :D
grofofmontecristo18
Novi član
Novi član

sad je jos pocelo da me gusi na pojedinim momentima kao da dok mi srce lupa nesto mi sazepi odcepi zacepi odcepi i onda pusti vazduh jako cudan osjecaj kao ventilator koji mi mijenja vazduh desilo mi se takodje kad popijem hladnu vodu ili sladoled to
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Predrag78 »

aa aca napisao:Нагло прекидање спорта није добро.

Пробај да узмеш магнезијум јер је његов мањак увек узрок прескакању срца. Узми марку "Now". Осим тога пиј више чисте воде: бар 3dl на 10 kg телесне масе.

Prvo , naravno da ce popiti CISTE vode , drugo , ti si ozbiljna pretnja na ovom forumu sa svojim neznanjem na svakoj temi , apelujem na ljude da zanemare tvoje komentare i debilziam da lekari ne znaju svoj posao a ti znas sa nekim biljkama i sajtovima . . . uzas jbt ! ! !
ivanica81ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm

Post od ivanica81ns »

grofofmontecristo18 napisao:sad je jos pocelo da me gusi na pojedinim momentima kao da dok mi srce lupa nesto mi sazepi odcepi zacepi odcepi i onda pusti vazduh jako cudan osjecaj kao ventilator koji mi mijenja vazduh desilo mi se takodje kad popijem hladnu vodu ili sladoled to
Probaj preventivno piti bio konopljino ulje. Pročitaj na netu o njegovom sastavu i kako ti esencijalne masne kiseline utiču na stanje organizma, uključujući sprečavanje bolesti srca i krvnih sudova.
Verujem da bi se eventualni problem video na ekg-u, te nemoj paničiti, mlad si, sve će biti u redu, možda još uvek rasteš :-) ;-)
mukica1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 05, 2011 12:44 pm

Post od mukica1 »

grofofmontecristo18

Nisam lekar ali imam slicne simptome kao ti.

Ali ja znam nesto vise a to je da sam ja hipohondar a bogami i ti si.
Ako pregledas malo sve tvoje postove videces da si sam sebi dao brdo dijagnoza.

Mnogo si mlad i ocito mnogo zdrav zato glavu gore ne sedi na ovim forumima nego uzivaj u zivotu.

Ja znam kako ti je jer sam to vec prosla i ponekad jos uvek prolazim. Kada jednom zaglibis sa nekom tezom operacijom posle se svega plasis.

Ovo ti je moj drugarski savet. Samo reci sebi da se ne umire tek tako i da si zdrav. Postoje ljudi koji su mnogo stariji od nas sa mnogo tezim bolestima i neizlecivim pa se bolje nose sa tom situacijom nego ti i ja.

Ja sebi uvek kazem sram me bilo kad pomislim na drugaricu koja ceka transplataciju pluca , ima rak koze , cevcice u nosu sa kiseonikom a eno je seta se sa svojom cerkom kao da je zdrava, kao da joj nista nefali sa osmehom na licu.

Zato sram nas bilo.

Pozdrav i bez uvrede sve je ovo prijateljski.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Пошто неки не капирају шта значи израз чиста вода, мораћу кратко да објасним.

Овде се не ради да ли ће неко да пије прљаву воду па да га ја у то убеђујем. Ради се о томе да не треба пити минералну ни газирану воду. Такође, под чистом водом се не подразумевају сокови ни чајеви. Ту не спадају ни супице ни млеко.

Елем, чиста вода значи чесмовача, Пролом, Роса и слично.
Odgovori