Aritmija
Re: Aritmija
Највероватније.
Свакако иди у Панспорт. Тамо имају одличне препарате. Можеш и у АМГ или Ламу. Не купуј ништа из обичних апотека. Или ништа не ваљају или су прескупи. Дакле: магнезијум, вода, лимунада са медом,...
Свакако иди у Панспорт. Тамо имају одличне препарате. Можеш и у АМГ или Ламу. Не купуј ништа из обичних апотека. Или ништа не ваљају или су прескупи. Дакле: магнезијум, вода, лимунада са медом,...
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 6:29 pm
Zanima me jos treba lio da radim holter i ako su ekg i eho u redu i srce skroz zdravo da li je moguce da otkaze tako skroz zdravo srce
i da li bih mogao za debljanje da uzmem proteine ?

Ма јок холтер. Ја бих урадио ергометрију на траци. То је најбољи показатељ стања срца.
Да ли пијеш неке лекове?
Протеине не треба пити тек тако. Мислим да је уз редован спорт довољно да мало појачаш исхрану - количински. И да се мање нервираш. Да ли си много емотиван?
Да ли пијеш неке лекове?
Протеине не треба пити тек тако. Мислим да је уз редован спорт довољно да мало појачаш исхрану - количински. И да се мање нервираш. Да ли си много емотиван?
>
>
>
>
>
-
- Novi član
mnogo sam stresa dozivio i svasta nesto malo sam bio problematican sve nalaze sam uradio sem stitne koju sam preskocio zbog ispita na faxu , al meni kazu kao kad je eho u redu nema potrebe za daljim pretragama itd
-
- Novi član
zaboravio sam da kazem da sam pio bromazepam na svoju ruku jer sam cesto imao panicne napade i razne tripove da imam razne bolesti operisao sam ehinokokus na jetri prije 8 godina i imao sam zuticu prosle godine
Ергометрију ваљда могу да ти ураде. То скоро ништа не кошта. Само ти је потребан добар техничар да те испрати у тестирању.
Немаш ти психичких проблема него те свашта сналази у животу. Где си покупио ехинококус?
Немаш ти психичких проблема него те свашта сналази у животу. Где си покупио ехинококус?
>
>
>
>
>
-
- Novi član
nikada nisam saznao a i npr desava mi se u zadnje vrijeme kad mi je neka malo panicna situacija ako mogu tako da se izrazim npr glupost neko se zamalo ne sudari sa autom na ulici najnepitnije neke stvari cekam dobitak na kladionici razmisljam o bilo cemu mene siba takav adrenalin da je to nejvjerovatno to mi se nikada nije desavalo ranije oduzimaju mi se noge sav se oduzmem nevjerovatan strah kao da prodje kroz mene i ako me nije strah svako malo mjerim puls uvijek je u redu ne znam sta se desava
Вероватно си стално напет плус емотиван и када се дода још мало треме ето проблема.
Мене више забрињавају ти твоји проблеми са јетром. Како си добио жутицу? Да ли је проверавано да ехинококуса нема још негде? Имаш ли какве животиње у својој околини и да ли их имао раније?
Мене више забрињавају ти твоји проблеми са јетром. Како си добио жутицу? Да ли је проверавано да ехинококуса нема још негде? Имаш ли какве животиње у својој околини и да ли их имао раније?
>
>
>
>
>
-
- Novi član
zuticu znam kako sam dobio a nemam vise nigdje ehinokokus stalno sam provjeravao nigdje ga nema sve je u redu samo ako nije na mozgu mozak nikad nisam snimao
a aca reci mi da li je bromazepam opasan smijem li ga piti za smirenje ovako

Немој да га пијеш. Лоше утиче на јетру и потенцију. Погледај неки чај у Институту "Јосиф Панчић". Има лепих чајева за опуштање и смирење.
>
>
>
>
>
-
- Novi član
danas sam trcao po suncu i plivao i pozlilo jer mi je puls bio ogroman odmah su me prevezli u bolnicu gdje je puls bio 105 a prittiak 115 sa 75 sve normalno nakon 15 min dali mi flasu da primim i dva puta mi radili ekg i sve uredu i rekla mi je doktorica da imam neki psihicki problem koji prebacam na organe da sam sam bolestan sto i ima logike 

-
- Novi član
I zadnje 2 nedelje stalno trcim pretrcao sam 12 km u jednom danu i nista mi se nije desilo srce normalno ubrzavalo a danas eto zavrsih u hitnoj
@grofofmontecristo18,
s obzirom na anamesticki podatak o ehinokokusu, potrebno je da uradite pregled neurologa - kojim gotovo je sigurno nece nista biti nadjeno. nakon toga se posvetite psihijatrijskom lecenju: obratite se psihijatru koji ima edukaciju za kognitivno-bihejvioralnu psihoterapiju. ako ona kao instant-metoda ne da vidno poboljsanje za 3, 4 meseca to znaci da je problem dublji i tada predjite kod psihijatra koji se bavi psihoanalitickom terapijom. lekove koje vam psihijatri budu predlagali, ako ih predloze nemojte odbijati! bromazepam nemojte piti na svoju ruku - on produbljuje problem i vodi vas u zavisnost. cajevi za smirenje ne mogu da pomognu kada se anksioznost ozbiljno ispolji. neleceni napadi panike (koji sami nece proci) vas vode u agorafobiju.
s obzirom na anamesticki podatak o ehinokokusu, potrebno je da uradite pregled neurologa - kojim gotovo je sigurno nece nista biti nadjeno. nakon toga se posvetite psihijatrijskom lecenju: obratite se psihijatru koji ima edukaciju za kognitivno-bihejvioralnu psihoterapiju. ako ona kao instant-metoda ne da vidno poboljsanje za 3, 4 meseca to znaci da je problem dublji i tada predjite kod psihijatra koji se bavi psihoanalitickom terapijom. lekove koje vam psihijatri budu predlagali, ako ih predloze nemojte odbijati! bromazepam nemojte piti na svoju ruku - on produbljuje problem i vodi vas u zavisnost. cajevi za smirenje ne mogu da pomognu kada se anksioznost ozbiljno ispolji. neleceni napadi panike (koji sami nece proci) vas vode u agorafobiju.
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Ако се добро сећаш, температура ваздуха у хладу је била огромна. Ти си вероватно трчао на месту где је температура била неколико степени виша. Вероватно ниси пио довољно воде и етооооо. То је логично.
grofofmontecristo18 napisao:danas sam trcao po suncu i plivao i pozlilo jer mi je puls bio ogroman odmah su me prevezli u bolnicu gdje je puls bio 105 a prittiak 115 sa 75 sve normalno nakon 15 min dali mi flasu da primim i dva puta mi radili ekg i sve uredu i rekla mi je doktorica da imam neki psihicki problem koji prebacam na organe da sam sam bolestan sto i ima logike
>
>
>
>
>
-
- Novi član
E i jos samo ovo i necu vas zamarati vise posto mi nismo iz srbije a caletu treba hitno da se odradi biopsija bubrega a ne znamo gdje to ima da se odradi da li bi ste mogli da mi saznate gdje u beogradu to rade nije vazno koliko kosta samo da se sto prije odradi biopsija bubrega