zloupotreba steriliteta,HSG,LAPARASKOPIJA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

pr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 12:26 pm

pr

Post od pr »

Draga Ketty, neznam zašto imaš negativno iskustvo sa Antićem,ja sam takođe bila kod njega ali mi deluje da je pravi profesionalac i da ništa ne prepušta slučaju,ne znam bar je moj utisak bio takav...Napiši mi dokle si stigla sa svojim problemom jer vidim da si takođe prošla kroz muke...

Veliki pozdrav Pr
kety 81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2007 1:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kety 81 »

Draga Pr, stigla sam do nedobivene vize za Sloveniju jer im ne radi Ambasada, i tako sam sada malo luda i besna. A onog debila od Nikole Antica bih davila golim rukama jer mu je dupe zinulo za pare i nema osecaj za pacijente. A to sto kazes da je detaljan, nije detaljan vec nestrucan pa mu je najlakse da te baci na sto za 3000E i da uziva. Stoka jedna, pljuvala bih ga gde god ga sretnem.
26 Marta idem na produvavanje jajovoda pa cu ti preneti iskustva.
POZZZ
pozdrav

KETY
pr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 12:26 pm

Post od pr »

Draga Kety,ja sam prošla operaciju kod Antića,jeste skup ali ja sam prezadovoljna...Napiši mi šta je bilo jesili išla na produvavanje jajovoda i zašto si tako ogorčena na Antića baš me interesuje jer ja sam prošla zaista dobro

Pozdrav
andjelina balerina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2013 6:49 pm

Re: zloupotreba steriliteta,HSG,LAPARASKOPIJA

Post od andjelina balerina »

Ne mogu a da ne iskomentarisem ovu osobu koja iznosi gnusne lazi i neistine o Dr.Vucicu.Ja sam zivi dokaz da je dr Vucic vrsni specijalista i ginekolog.Zahvaljujuci njemu (i to bez i jednog jedinog dinara) ,posle cetiri godine ostala sam u drugom stanju i rodila divnog decaka,posle dve godine jos jednu devojcicu a posle tri jos jednog decaka.Druga stvar, mojoj majci je spasio i produzio zivot kada smo je svi otpisali.Zahvalna sam bogu sto poznajem tako divnog coveka.Preporucujem svima koji imaju problem sa sterilitetom da odu bas kod njega,nece se pokajati.
Odgovori