Trudna???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm
Trudna???
Pozzz od mene
Za 2 dana treba da dobijem mengu. Kod mene se obicno desava to da pre nego sto dobijem 10-15 dana (oko 30.12. je trebao da pocne) imam PMS, bole me grudi do daske. ALI ovaj put nista. Meni se ovo nikada nije desilo. Osim kada sam kao teenager dobila.
Ovaj mesec smo radili na tome da ostanem u drugom stanju.
Nada mi je velika, jer mi se desava nesto sto je izvan mog ocekivanja. Grudi me ne bole, a s vremena na vreme osecam bol u donjem delu stomaka.
Moguce je da sam konacno ostala trudna?
Hvala unapred na savetima
Za 2 dana treba da dobijem mengu. Kod mene se obicno desava to da pre nego sto dobijem 10-15 dana (oko 30.12. je trebao da pocne) imam PMS, bole me grudi do daske. ALI ovaj put nista. Meni se ovo nikada nije desilo. Osim kada sam kao teenager dobila.
Ovaj mesec smo radili na tome da ostanem u drugom stanju.
Nada mi je velika, jer mi se desava nesto sto je izvan mog ocekivanja. Grudi me ne bole, a s vremena na vreme osecam bol u donjem delu stomaka.
Moguce je da sam konacno ostala trudna?
Hvala unapred na savetima
Dok stignes na red, promene se pravila.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja kolko znam bar su grudi nesto sto nebi trebalo da omane ako je trudnoca...ali ko zna...svega ima...pricekaj,nemoj da si nestrpljiva
(mada te u potpunosti razumem) i ja sam imala svakakvih iskustava nekoliko puta kad sam se nadala a nije bilo nista pa su mi rekli da od prevelike zelje i razmisljanja o tome hoce da se pomeri i da kasni... Sacekaj da vidis hoces li dobiti... A jel ti taj bol u stomaku isti kao i inace kad treba da dobijes? Mislim i na nacin i na intenzitet...
Ja ti nisam lekar...pogu samo da se sluzim onim sto sam cula ili sama dozivela...ali vidim da se niko strucan ne javlja pa ko zna mozda ja budem od neke koristi
(mada te u potpunosti razumem) i ja sam imala svakakvih iskustava nekoliko puta kad sam se nadala a nije bilo nista pa su mi rekli da od prevelike zelje i razmisljanja o tome hoce da se pomeri i da kasni... Sacekaj da vidis hoces li dobiti... A jel ti taj bol u stomaku isti kao i inace kad treba da dobijes? Mislim i na nacin i na intenzitet...
Ja ti nisam lekar...pogu samo da se sluzim onim sto sam cula ili sama dozivela...ali vidim da se niko strucan ne javlja pa ko zna mozda ja budem od neke koristi

-
- Aktivan član
Ponekad me malo jace boli kao prvi dan kada dobijem, a neki put onako slabije. Mogla bih reci da je vrsta bola veoma slicna kao kada dobijem. I veoma vazno, cesto idem mokriti.LjubicaBubica napisao:J A jel ti taj bol u stomaku isti kao i inace kad treba da dobijes? Mislim i na nacin i na intenzitet...
Ko zna mozda sam se prehladila
-
- Aktivan član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Rano? Pa dovoljno je da prodje 7 dana od zacheca...
A ako imash takve simptome moguce da imash urinarnu infekciju, odnesi urin na analizu pa svejedno da li si trudna ili ne morash da lechish infekciju.
A ako imash takve simptome moguce da imash urinarnu infekciju, odnesi urin na analizu pa svejedno da li si trudna ili ne morash da lechish infekciju.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
Ljudi moji ja sam se davila u uvin caju misleci da imam takav problem prehlade ili infekcije jer me je uzasno boleo stomak posle mokrenja a ispade trudnoca. Ali to nemora da znaci ako je meni da je onda i svima tako... I ja mislim da je najbolje uraditi test na trudnocu ili beta hcg a za dalje ce ti se reci samo...
Puno srece...
Puno srece...
-
- Aktivan član
A fazon je taj kod mene, da neki put me boli posle mokrenja, a neki put neLjubicaBubica napisao:Ljudi moji ja sam se davila u uvin caju misleci da imam takav problem prehlade ili infekcije jer me je uzasno boleo stomak posle mokrenja a ispade trudnoca. Ali to nemora da znaci ako je meni da je onda i svima tako... I ja mislim da je najbolje uraditi test na trudnocu ili beta hcg a za dalje ce ti se reci samo...
Puno srece...

-
- Aktivan član
Pa neznam sta bi ti rekla
mene je najjace bolelo predvece i nocu sam ustajala nekoliko puta sa takvim bolovima da sam imala nocne more,ali bukvalno! I kad se ispraznim i vratim u krevet trebalo mi je 10min da se smirim...i uzasno mi se nadimao stomak...i kasnije sam imala problema i sa velikom nuzdom...isto bolovi u stomaku....i onda sam vec pocela da sumnjam da nije u pitanju ni prehlada ni infekcija...
Ma izvadi krv to bude odma gotovo i znaces na cemu si....

Ma izvadi krv to bude odma gotovo i znaces na cemu si....
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član