Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Gala06 napisao:
A sto se tice bolnih grudi, nije pravilo! Mene uopste nisu bolele! Stomak me je boleo. Ali sve je to individualno, kod svakoga je razlicito!
Ni mene!Uopste,tokom cele trudnoce...Desavalo se samo da s vremena na vreme osecam neku napetost...Inace,pred mecu me redovno bole,a eto u trudnoci-ne...
Bol u donjem trbuhu je cesta pojava u ranoj trudnoci,materica se priprema i siri...
Grudi me bole od 13.01 od dana kada sam trebala dobiti, tada me je i stomak boleo kao da cu dobiti i bilo me je 3 dana.
I dalje me grudi bole.
Samo mi je sve to cudno. Zasto me je pocelo boleti od dana kada sam trebala dobiti?? A 15.01 test je bio negativan
Ako si 13.1. trebala dobiti taj test 19.1. sto si radila je mozda bio malo rano radjen...Meni je taj obican test iz urina postao pozitivan posle 9 dana kasnjenja... Uradi ga sad opet...ili izvadi krv...mada bi sad vec plocica trebala da pokaze...
Uradila sam test. Skroz sam zbunjena. Kada sam kapnula, pojavila se kontrolna traka i jos u onako roze polju, druga crta je bila vidljiva, debela i bela, mislila sam posle ce biti roze. Posle 5 min, kontrola traka, tek-tek roze polje i ostala bela linija
cakaj cekaj...kako vidis drugu crtu ako je bela?
Kontrolna treba da je jako jaka bordo a druga kakva god da je ako se pojavi test je pozitivan... Moja druga crta je bila toliko jedva bledunjavo roza da sam ja bila sigurna da je test negativan. Ako hoces slikacu ga,jos ga cuvam pa cu ti poslati kao privatnu poruku pa uporedi...
LjubicaBubica napisao:cakaj cekaj...kako vidis drugu crtu ako je bela?
Kontrolna treba da je jako jaka bordo a druga kakva god da je ako se pojavi test je pozitivan... Moja druga crta je bila toliko jedva bledunjavo roza da sam ja bila sigurna da je test negativan. Ako hoces slikacu ga,jos ga cuvam pa cu ti poslati kao privatnu poruku pa uporedi...
Videla sam da je bela, jer je stala onako roze podloga, nije pobelila.
Los je test, sigurno. Idem u utorak kod gina.
Ovako, isla sam na UZ i kaze da je se nista ne vidi u materici. Postoje 3 objasnjenja:
1. plod mozda jos nije stigao u matericu i negde je jos uvek u jajovodu, sto objasnjava negativne testove
2. da nisam trudna, da cu dobiti i da se ciklus pomerio
3. posto mi u toku 11 godina otkako imam mengu ni jednom nije izostala - za sve postoji prvi put. Ako ne dodje za 2 nedelje, a nije nista ni pod 1. i 2. onda cu ici na pokretanje menstruacije.
Prijateljica koja mi studira na medicini mi je jednostavno rekla, kada se bude ugnezdio plod u matericu, velika mogucnost je da dodje do blagog krvarenja.
Uvece, pre 3 sata sam zapazila roze flekice na gacicama. Imala sam par kapljica krvi i nista. Stalo. Ali to ne znaci jos da nece redovno krenuti. Inace, stomak me ne boli kao da sam dobila. Nemam ni B od bolova.
Dakle, uskoro cu saznati da li sam trudna.
Ako stane - onda jesam.
Ako nestane - nikom nista.