tacno da se ubijem!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

minaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 11:06 pm

Post od minaaaa »

pozdrav svima i molim vas za jedan iskren odgovor o mojoj situaciji.Imam 19 godina i pre 20 dana sam prvi put spavala sa deckom posle toga se odnos desio jos par puta pa je on otisao u bg zbog faksa.Zanima me da li postoji mogucnost da sam trudna (i kolika je) jer smo imali odnos dok su mi bili neplodni dani,koristili smo kondom i nije svrsio u mene. meni kasni 4 dana,pocele su da me bole grudi i osecam umor... posle odnosa kondom nije bio ostecen
minaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 11:06 pm

Post od minaaaa »

takodje kad ustanem npr. sa kreveta pocne da mi pada mrak na oci ali brzo se sve vrati u normalu...
molim vas za brz odgovor
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

Koliko sam upoznat, moze ti biti na psihickoj bazi. Moj dug je imao slican problem sa devojkom, kasnila joj je oko nedelju dana, ako ne i vise, stim da oni nisu koristili ni zastitu, ali na kraju nije bila trudna.
A i nju su bolele grudi, imala je umor i to sve.
A znam da moja sestra nije znala da je trudna tek do negde trece nedelje trudnoce. Tako da se opusti uradi test, e sada ne znam posle koliko moze da se radi, neka ti neko to ovde odg.
ifigenija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 1:40 pm

Post od ifigenija »

Neplodni dani, kondom, mislim da sigurno nisi u drugom stanju. Identično je bilo meni prvi put, i čitala sam o tome kako se to desilo mnogim devojkama. Neiskusna si i plašiš se i taj stres ti odloži menstruaciju. Nemaš šta da se brineš, opusti se. A ako ne možeš baš da se opustiš, idi kupi test u apoteci i uradi ga. Garantujem da će biti negativan.
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

minaaaa napisao:pozdrav svima i molim vas za jedan iskren odgovor o mojoj situaciji.Imam 19 godina i pre 20 dana sam prvi put spavala sa deckom posle toga se odnos desio jos par puta pa je on otisao u bg zbog faksa.Zanima me da li postoji mogucnost da sam trudna (i kolika je) jer smo imali odnos dok su mi bili neplodni dani,koristili smo kondom i nije svrsio u mene. meni kasni 4 dana,pocele su da me bole grudi i osecam umor... posle odnosa kondom nije bio ostecen
Hormonska reakcija na prvi sex,i kad se tome doda psiha dobijes ovo.
Nema razloga za brigu,potpuno normalna reakcija,dobro dosla u "svet odraslih" :D

p.s ovakve stvari nebi trebalo ni da pitas ako si se resila da imas sex sa deckom,prvo skoci pa reci hop,tj prvo se informisi,kako,gde,sta,koliko pa onda predji na praksu
Little monster
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm

Re: tacno da se ubijem!!!

Post od Little monster »

odgovor za dolce-vita
:D Hvala. Volim (obozavam) crtac Monsters inc. Odatle ime.
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Akkki napisao:Jaoj ljudi molim vas za neki savet ja vise ne znam sta da radim a i nadam se da cete razumeti moju situaciju :( Imam 15 god ali sa cu 16 - menstruacija mi redovno kasni ali to u glavnom od po nedelju dana,desilo se cak par puta i 10 i tad sam bila jako zabrinuta ali ipak sam hvala bogu dobila.Imam odnose sa deckom vec 4 meseca - od aprila pa do danas.Medjutim nikad mi nije ovoliko kasnila...prosli put mi se ciklus zavrsio oko 18-tog i od tad-racunajuci i ovaj 18-ti nisam idalje dobila :((( a danas je 6 :((( Ne zelim da uradim test trudnoce jer je moja drugarica to uradila 3 puta i jednom joj je ispao pozitivan,a zatim negativan pa pozitivan ponovo,pa je otisla ginekologu da bi joj ovaj rekao da nije trudna.Uglavnom koristimo kondom i nijednom nam nije pukao(proveravali smo 5 puta)a kad bi smo bez ,redovno-cak i previse je pazio.Ne smem da trazim od mame da idem ginekologu posto ona cak ne zna da nisam nevina!!!A ovako bi jos vise posumnjala...A imam simptome kao da cu dobiti-naduvam se naglo,imam nagli odliv sekreta,boli me stomak,tu i tamo glava ponekad...I zelim da pitam da li ima veze to sto imam probleme sa besikom,sto imam esherihiju i to sto se uzasno nerviram oko kasnjenja utice na menstruaciju?:(((((( molim vas neka mi neko odgovori :(((( Nadam se da cu uskoro dobiti :((((

Kad sam prvi put otisla s mamom kod ginekologa...
rekla je "Budes li trudna ,ako nisi nevina...prebicu te-ubicu te...platices mi..bla,bla"
Nista od toga se nije desilo...imala sam jake bolove,cista na jajniku,isto 16god...posle par dana je odstranjen i jajnik i cista a moja mama je rekla "Joj sto nisi trudna...?" :( Plakala je.
I dan danas imam probleme s preostalim jajnikom,al' imam odlican odnos s mamom. :D

Moj jedini savet je KORISTI kondom,uvek.

I ispricaj mami moju pricu.
pozz
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Minaaaa i Akkki,
necu posebno pisati obema, jer je vas problem slican...necu vam ni drzati pridike, jer vjerujem da je svaka zena na planeti prosla kroz isto to. Prvo, morate da znate da je posjeta ginekologu OBAVEZNA cim stupite u seksualne odnose. Znam, bila sam i ja mlada, i nisam smjela reci mami, ali sam otisla sa najboljom drugaricom krijuci, da ne zna ni mama ni niko, kao da sam npr otisla u setnju, ili da ucim kod nje, a prije toga sam skupljala pare za privatan pregled, jer je ipak, u mom slucaju bilo tako sigurnije.
E sad, kad nesto umislite, pocnete to i da osjecate. Sve je u glavi. Zato, opustite se, i uzivajte u mladosti. :)
I naravno, uvjek kondom, ne samo zbog trudnoce, vec i zbog polno prenosivih bolijesti.
Srecno!
Akkki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2009 11:37 am

Post od Akkki »

dundica i maja hvala vam stvarno :) lepo je imati podrsku ,cak i ako se nekome ova moja situacija glupom cini...
matijaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 6:17 pm

Post od matijaBG »

kondomi ne vrede pet para a isto vazi i za ginekologe.sa ispravnim kondomom postoji 30% sanse da se zatrudni,a kao zatita od polnih bolesti stanje je jos gore.kontraceptivne pilule su cisti otrov
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Pa Matija jedina 100% zastita od svega je apstinencija, pa navali!
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

matijaBG napisao:kondomi ne vrede pet para a isto vazi i za ginekologe.sa ispravnim kondomom postoji 30% sanse da se zatrudni,a kao zatita od polnih bolesti stanje je jos gore.kontraceptivne pilule su cisti otrov
Odakle ti podatak da postoji 30% sanse da se zatrudni? Da je tako verujem da bi u Vojvodini prestala da vlada bela kuga.
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Matijabg, a sta ti predlazes onda, kad kondomi ne vrijede ni 5 para?

Akkki, ma nema na cemu...mislim da je dovoljno da ti kazem da sam ja "bila trudna" preko hiljadu puta (u mojoj glavi), a imam samo jedno djete...nevjerovatno je sta moze da uradi psiha i strah.
matijaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 6:17 pm

Post od matijaBG »

a jel moram je nesto da predlazem?samo sam napisao ono sto se ljudima ne prica.po meni najbolja opcije je seks sa osobom koja zivi zdravo i koriscenje seksa za ono za sta i postoji a to je razmnozavanje. ako zelite da znate vise procitajte npr. "kondomi ne rade na http://www.zakonizdravlja.com/knjige.html
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

matijaBG napisao:kondomi ne vrede pet para a isto vazi i za ginekologe.sa ispravnim kondomom postoji 30% sanse da se zatrudni,a kao zatita od polnih bolesti stanje je jos gore.kontraceptivne pilule su cisti otrov

Otkud ti na ovoj temi? :o ...zar mislis da si svojim prisustvom bio koristan?
Odgovori