Samo kratko da vam odgovorim
Daca1982 je napisao:
Gde se vi informiste novim dostignucima iz nauke i medicine? Potrazite na Youtube ION RUPERT pa se uverite sami.
eMedicine( dobijam svake nedelje oko 30 clanaka, i nekoliko CME clanaka), Medscape, Medline, najnovija americka izdanja koja skidam sa neta ( iako je nelegalno, ali sta cu, sve za nauku), google scholar za clanke koji me interesuju, itd. Niposto ne na youtubu.
Daca1982 je napisao:
Meni delujete kao neko iz marketing odeljenja neke od firmi koje promovisu nezdrave uloske, ili recimo poput onih lekara koji su mesecima sirili paniku o pandemiji svinjskog gripa koja nije ni postojala, radi prodaje hirurskih maski koje nisu apsoluno nikakva zastita od virusnih respitaronih infekcija.
Nisam pominjala ime nijednog proizvodjaca ulozaka niti imena proizvoda. Sto se tice H1N1, nisam se vakcinisala i isto sam savetovala svojim ukucanima, a moje misljenje u vezi koriscenja maske u dodiru sa pacijentom , kao i rukavica, je krajnje odgovorno prema pacijentu ali i prema sebi- misljenja sam da bi bilo manje bolnickih infekcija kada bi se upotrebljavala sva moguca zastitna sredstva- tada bi svi profitirali a najvise pacijenti. Panika nije izazvana zbog maski, nego zbog Lekova ( tamiflu-a, i zbog vakcine). Informisite se malo bolje.
Daca1982 je napisao:
Sa jasnom namerom da oblatite nesto korisno i zdravo ste sastavili vase postove, zlurado se koristeci sarkazmom i vec pomenutim trikovima bez ikakvih kontraargumenata kojima bi negirali da su vinalite ulosci losiji od uobicajenih.
Mogu ako zelite ubaciti linkove kako bih argumentovala svaku svoju recenicu koju sam napisala, i isto bih ovom prilikom zamolila i vas da posaljete link, ka recimo, nekoj studiji koja je dokazala vase tvrdnje ( da skracuju menstrualni ciklus, da nece biti neprijatnog mirisa ako se menja redje, itd).
Daca1982 je napisao:
Sto se mene tice ja sam rekla sta sam imala. Moju informacije prenetu iz najbolje namere ste docekali na noz iako ocigledno nikad u zivotu niste dosli u konktat sa uloscima koje sam pomenula. Kao sto vec rekoh, meni je jasno kao dan da je razlog za vas vas stav agitovanje za racun firmi koje valjaju nezdrave uloske, jer su se nasle u panici pred proizvodom koji ne ide u prilog njima tj. farmaceutskoj mafiji koja se raduje svakoj novoj infekciji i oboljenju, pa i onima koja nastaju koriscenjem nezdravih ulozaka.
Niste valjda jedna od onih zena koje veruju da se POLNO PRENOSIVE BOLESTI dobijaju od nosenja ulozaka? One malo pametnije, znaju da se polno prenosive bolesti dobijaju zbog nekoriscenja kondoma, ulazenja u seksualni kontakt sa promiskuitetnim partnerom, neznanja o seksualno prenosivim bolestima i nacinima prenosenja, nedovoljne psiho-fizicke zrelosti devojcica koje ulaze u seksualne odnose itd.
[quote="Daca1982"]Svaka posetiteljka foruma koja je procitala sta smo napisale na forumu o tome detaljnije moze da se informise na internetu, ili iz drugih izvora, pa neka sama presudi i donese odluku kakve ce uloske koristiti.
@
joniPa upravo ovo sto ste napisali je i cilj mojih postova- pruzanje informacija,edukacija i prilika da same zene sednu i malo razmisle svojom glavom, mozda se raspitaju kod svojih ginekologa. Sto se mene tice ti ulosci su potpuna glupost. To je moje misljenje i govorim samo u svoje ime. I jos jednom ponavljam recenicu iz prethodnih postova, uloske treba menjati na svakih 1-1,5 sata bez obzira na marku, kvalitet i ostale performanse.
I na kraju, imala bih par pitanja za vas: da li ste farmaceut ili komercijalista, koliko kostaju fabulozni ulosci, i za koju kompaniju radite?