Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Sacekaj koji dan i uradi kucni test.
Tada ces biti mirna
Onda lutko kreni do apoteke i kupi kondome.
Nemoj da razmisljas da li ce ih decko imati kod sebe ili ne,budi gospodar svoga zdravlja i UVEK ALI UVEK IMAJ TO KOD SEBE.
Sex je lepa stvar i treba da uzivas u lepim emocijama ALI PAMETNO
Srecno
nancy sta je bilo kod ginekologa jel sve u redu,jesi li trudna.Stvarno mi je zao sto si se nervirala tj.ako si trudna sto se i sad nerviras.Ali ja imam samo 13,5 godina i svesna sam da nikad necu imati odnos bez zastite a pogotovo prvi put.Ali nema veze necu da ti stajem na muku tako da se nadam da nisi trudna.I ako jesi svi mi gresimo samo neko pravi ozbiljnije greske a neko manje ozbiljne greske.Nadam se da je sve u redu i molim te reci nam ovde svima jesi li trudna i ako se svi nadamo da nisi!SRECNO!pozz
Ja samo zelim da dodam da nisu opasni samo HIV,Hepatitis i sl.bolesti,vec i one o kojima,narocito u tim godinama se jako malo zna,kao sto su na primer hlamidija,ureaplazme i slicne "stvari" koje ni jedan decko nece raditi na pregledu kada prelazi u drugi klub,a koje ni ti neces primetiti jer su bez simptoma,a toliko ti zla mogu naneti da je to strasno...
Poenta ovog mog posta je da nikad,ali nikad ne verujes na rec "zdrav sam" ili "bio sam na pregledu" ma koliko ta tvoja neverica njega povredila,ipak smatram da ti je tvoje zdravlje najprece.
Momaka ce uvek biti,ali zdravlje se cuva dok ga imas i ne narusis-posle je kasno!
molim te reci nam da li si trudna? nervozna sam pomalo kada cekam odgovor,a da se radi o necemu vazno?
Da i testiraj se na bolesti za svaki slucaj,mada se nadam da je nisi dobila!
Ludjakinja napisao:Ja samo zelim da dodam da nisu opasni samo HIV,Hepatitis i sl.bolesti,vec i one o kojima,narocito u tim godinama se jako malo zna,kao sto su na primer hlamidija,ureaplazme i slicne "stvari" koje ni jedan decko nece raditi na pregledu kada prelazi u drugi klub,a koje ni ti neces primetiti jer su bez simptoma,a toliko ti zla mogu naneti da je to strasno...
Poenta ovog mog posta je da nikad,ali nikad ne verujes na rec "zdrav sam" ili "bio sam na pregledu" ma koliko ta tvoja neverica njega povredila,ipak smatram da ti je tvoje zdravlje najprece.
Momaka ce uvek biti,ali zdravlje se cuva dok ga imas i ne narusis-posle je kasno!
sa tobom se potpuno slazem,jao ne mogu nikako da opisem koliko mi je zao sto se nasla u toj situaciji,ali na greskama se uci!
Ludjakinja napisao:Ja samo zelim da dodam da nisu opasni samo HIV,Hepatitis i sl.bolesti,vec i one o kojima,narocito u tim godinama se jako malo zna,kao sto su na primer hlamidija,ureaplazme i slicne "stvari" koje ni jedan decko nece raditi na pregledu kada prelazi u drugi klub,a koje ni ti neces primetiti jer su bez simptoma,a toliko ti zla mogu naneti da je to strasno...
Hlamidija, Kandida, Kondilomi i ostalo su maciji kasalj u odnosu na gorenavedeno... mada po zene ima mnogo vise opasnosti nego za muskarce (ove 'manje' opasne bolesti), ali svakako ima leka za vecinu tih stvarcica i niko nije zivotno ugrozen kada se na vreme pocne sa lecenjem.
I meni je cudno sto se ne javlja vec 2 nedelje...
@jefi: ne znam zasto si ti nervozna, pa ne cekas ti svoj rezultat? U svakom slucaju svaka cast za razmisljanje sa samo 13.5 godina, nazalost ti si samo pozitivan izuzetak danas posebno medj' zenskom populacijom...
pa osecam se kao da cekam svoje rezultate......ne znam zasto se ne javlja svo ovo vreme mozda je trudna pa ....ma ne zelim da baksuziram,ali uvek se lose osecam kada neko ima problem,osecam se kao da je to ustvari moj problem
a o mom razmisljanj....ne mogu da verujem da postoje ljudi uopste koji imaju odnose bez zastite,kako uopste mogu da se opuste-pogotovo zensko koje moze dobiti i bolest neku a pritom i ostati trudna...to stvarno ne razumem!
Hm, logicno objasnjenje za takvo osecanje bi bilo u slucaju da se ti i Nancy licno poznajete i da ste vrlo bliske.... ako nije tako, moras pripaziti na sebe jer ako ces biti pod stresom zbog celog interneta i milion tudjih problema lose ti se pise... pripazi i na svoje zdravlje malo.
evo ja sam se sad probudila.Znas li mozda zbog cega se nancy ne javlja?A to da se nerviram zbog interneta,samo sam se iznervirala zbog ovog slucaja,inace ne volim da neko ima probleme pa jos i nije nam rekla rezultate bas mi je zao sto neko mora na takav nacin nesto da nauci!