Prvi seksualni odnos MOLIM VAS PROKOMENTARISITE OVO...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Prvi seksualni odnos MOLIM VAS PROKOMENTARISITE OVO...
Cao svima... odlucila sam da postavim ovu temu nakon brojnih rasprava sa drugaricom. Naime ja imam 21. godinu i jos uvek nisam seksualno aktivna. Mene zanima zdravstvena strana ovoga pa se nadam da ce mi i neko strucno lice odgovoriti.
Moja drugarica stalno potencira na tome da je normalno imati odnose do 20-e godine, u suprotnom moze doci do raznih ginekoloskih komplikacija i da ce mi to svaki ginekolog potvrditi.
Mene zanima da li stvarno postoji starosna granica do koje bi devojka trebalo da ima odnose, i ako ih nema da li to vuce kakve posledice?
Hvala Vam unapred....
Moja drugarica stalno potencira na tome da je normalno imati odnose do 20-e godine, u suprotnom moze doci do raznih ginekoloskih komplikacija i da ce mi to svaki ginekolog potvrditi.
Mene zanima da li stvarno postoji starosna granica do koje bi devojka trebalo da ima odnose, i ako ih nema da li to vuce kakve posledice?
Hvala Vam unapred....
pazi ovako ovo je sto ja znam ............. starosna granica mislim da nema ......to je tvoja stvar sta ces raditi sa svojim telom i kome ces ga "dati" , samo ono sto sam cula je da nakon 24 god mnogo vise boli nego kada to uradis kao mlada ........... ne znam za tu informaciju koliko je tacna , pa bolje sacekaj strucni odgovor
sad ne mogu da nadjem temu sve sto svaka zena treba da zna o svom telu ili nesto tako slicno jedna lekarka je detaljno sve opisala , tako da pokusaj da nadjes tu temu , a ako ne nadjes ja sam sve prekopirala , pa mogu da ti posaljem na mail ako zelis ............ ne znam da li ima odgovor na tvoje pitanje , veoma je opsirno tako da nisam stigla sve da procitam .................javi se pozz

Haha, a koga to jos boli nakon 24 godine, valjda svi otkriju masturbaciju mnogo ranije
Nadam se!
Nema nikakvih fizickih komplikacija, jedino sam citala neko istrazivanje da devojke koje kasnije stupe u seksualne odnose teze se snalaze u nekim drustvenim situacijama, mada s druge strane moze da bude da ako se neko teze snalazi u drustvenim situacijama, manja je verovatnoca da ce imati sex, tj. da je nedrustvenost uzrok kasnog stupanja u seksualne odnose, a ne da je kasno stupanje u seksualne odnose uzrok nedrustvenosti.
Ovo sam zakomplikovala, ko razume shvatice.

Nema nikakvih fizickih komplikacija, jedino sam citala neko istrazivanje da devojke koje kasnije stupe u seksualne odnose teze se snalaze u nekim drustvenim situacijama, mada s druge strane moze da bude da ako se neko teze snalazi u drustvenim situacijama, manja je verovatnoca da ce imati sex, tj. da je nedrustvenost uzrok kasnog stupanja u seksualne odnose, a ne da je kasno stupanje u seksualne odnose uzrok nedrustvenosti.
Ovo sam zakomplikovala, ko razume shvatice.

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zapravo je bash obrnuto 
Nemoj da te to opterecuje, desice se kad budesh ti to zelela i htela
A prijateljice jesu potrebne u zivotu ali ih nekada valja i postaviti na svoje mesto
Jednostavno ti nisi tvoja prijateljica, niti cesh ikada biti
Ti si TI! 
I veruj mi, nikad nemoj raditi neshto zato shto ti neko drugi govori da je to dobro i da treba to da radish, ako ti en zelish, tvoj izbor je najbitniji uvek.
Imamo jednu lepu temu u ovom podforumu, sad cu je ja podici da je lakshe nadjesh, Sta sve zena MORA da zna, a ne bi bilo loshe i da ta tvoja prijateljica prochita
verujem da ne zna mnogo toga iako tebi mozda sada izgleda kao da zna sve 

Nemoj da te to opterecuje, desice se kad budesh ti to zelela i htela

A prijateljice jesu potrebne u zivotu ali ih nekada valja i postaviti na svoje mesto

I veruj mi, nikad nemoj raditi neshto zato shto ti neko drugi govori da je to dobro i da treba to da radish, ako ti en zelish, tvoj izbor je najbitniji uvek.
Imamo jednu lepu temu u ovom podforumu, sad cu je ja podici da je lakshe nadjesh, Sta sve zena MORA da zna, a ne bi bilo loshe i da ta tvoja prijateljica prochita

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Karolinina izjava( tacna ili ne ), bila je samo okidac da otpocnemo nasu stalnu raspravu. Je l' ja sam u vise navrata ubedjivala svoju drugaricu da gresi, ali njoj se neke stvari ne mogu objasniti. Zato sam i pokrenula temu i dacu joj da procita.
Zalosno je sto danas bas mlade devojcice stupaju u odnose samo da bi bile u "trendu". Pa ovaj decak sto je postao otac sa 12-13 godina-strasno.
Ja sam se trudila da joj ne kazem da na neki nacin stvari posmatra ograniceno, ali kada mi kaze da je do 20-e godine normalno imati odnose a u suprotnom javice se svakakve komplikacije- JA POLUDIM.
Hvala vam jos jednom, a nadam se da Tamara pisati opsirnije o ovome u STA SVE ZENA TREBA DA ZNA..
PozZ
Zalosno je sto danas bas mlade devojcice stupaju u odnose samo da bi bile u "trendu". Pa ovaj decak sto je postao otac sa 12-13 godina-strasno.
Ja sam se trudila da joj ne kazem da na neki nacin stvari posmatra ograniceno, ali kada mi kaze da je do 20-e godine normalno imati odnose a u suprotnom javice se svakakve komplikacije- JA POLUDIM.
Hvala vam jos jednom, a nadam se da Tamara pisati opsirnije o ovome u STA SVE ZENA TREBA DA ZNA..
PozZ

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Heheheh ja bih volela da ti pitash tu svoju prijateljicu da ti objasni tachno koje to komplikacije mogu da nastanu 
Pa da vidimo sta ce da kaze ili ce da se ucuti

Pa da vidimo sta ce da kaze ili ce da se ucuti

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Prvi seksualni odnos MOLIM VAS PROKOMENTARISITE OVO...
E, pa STVARNO SVAŠTA.Majaaaa napisao:Cao svima... odlucila sam da postavim ovu temu nakon brojnih rasprava sa drugaricom. Naime ja imam 21. godinu i jos uvek nisam seksualno aktivna. Mene zanima zdravstvena strana ovoga pa se nadam da ce mi i neko strucno lice odgovoriti.
Hvala Vam unapred....
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 9:11 am
ne znam za komplikacije koje mogu da se dese ako je devojka imala seksualne odnose posle 20.godine ali znam za one koje se javljaju kada ih ima pre 18...
veća je mogućnost da će dobiti rak grlića materice,da će zatrudneti jer nam je nacija na niskom nivou razvoja što se tiče primene kontracepcije
,i smatram da je bolje sačekati....

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:26 pm