Prvi seksualni odnos MOLIM VAS PROKOMENTARISITE OVO...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Upravo su to te reci koje cesto cure kao sto si ti navedu da urade nesto zbog cega se posle kaju, jer to su im "drugarice" rekle iz najbolje namere! Nikad nije kasno, ali ima period kada je to isuvise rano. Onog trenutka kada osetis da si spremna za to ti ces to uraditi...bez straha od posledica, od toga niko nije umro 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uh sad sam se razbesnela i moram da se ubacim. Znas sta Majo,ta tvoja "drugarica" je ljubomorna pa pokusava da te spusti kad vec sebe nemoze da izdigne. Ona je garant noge rasirila ko zna kad pa ti zavidi jer si fina cura a ne da poletis za prvim koji se nekome digne iz gaca,kao sto je verovatno ona! Pa sad bi se i ona volela hvaliti kako je jos uvek nevina a nemoze. E to ti je moje misljenje i kad ti nesto tako krene pricati a ti joj se samo slatko nasmej u lice,da vidi da se uopste ne uzrujavas i smirice se.
E a sad se izvinjavam svima koji ovo citaju...zbog malo nepristojnosti koje sam pisala.
E a sad se izvinjavam svima koji ovo citaju...zbog malo nepristojnosti koje sam pisala.
Prvo hvala svima na komentarima. Temu sam postavila iz prostog razloga da bih drugarici objasnila da gresi. Sto je najcudnije ona nije tip devojke koji menja momke u dugoj je vezi, pa mi nije jasno odakle dolazi to njeno shvatanje. U svakom slucaju hvala Vam na komentarima, a na zalost sve je manje devojaka koje prvo razmisle pa nesto urade obicno je to obrnuto...
PozZ svima
PozZ svima