Prva poseta ginekologu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Tehnicki mozes da obavis pregled, kao sto si mogla i ranije, a sad da li ce te boleti drugo je pitanje. Zavisi i od toga koliko se opustis, koliko je lekar pazljiv, kao i da li ima spekulum manjih dimenzija mada sam nesto skepticna da ih ima kod nas. Alternativno mozes da uradis samo ultrazvucni pregled spolja, to je potpuno bezbolno.

Posto vidim da ti te misice ne vezbas, moguce je da ce te svako njihovo rastezanje boleti. I mene je boleo pregled nakon par godina bez odnosa, znaci vazno je koristiti ih manje vise redovno ako neces da boli. Ako nemas redovne odnose predlazem masturbaciju, vibratore ili nesto slicno.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: Prva poseta ginekologu

Post od Ivanna Kraljica »

ja d apostavim pitanje ovde,posto ima otvorena tema.........mene interesuje kada otprilike treba da odem prvi put,i msm da li uopste moram...........plasim se doktora,ono sto nikoga ne boli,mene jedinu boli,jako sam stidljiva.........cak sam kao manja bezala od doktora,kad se upalasim,samo se izgubim negde,i tako izbegnem odlazak(to je obicno bilo kada sma isla kod hirurga).............treba li da idem kod psihologa zbog prvog puta???????

Ocekujem odgovor!!!
Odgovori