Cao "milosdam",
nikako da ti odgovorim na pitanje...pa evo...
Kada sam prvi put pocela da pijem Bromergon,vrednost Prolaktina mi je bila oko 800,posle izvesnog vremena vrednost je dovedenena na normalu, a to je oko 300. Bilo mi je ok, nekoliko meseci, i kada sam prvi put osetila jaku nervozu,uznemirenost, uradila sam test iz dva dela(jutarnja vrednost i poslepodnevna) i rezultati su mi bili 1400 i 1600 !!!
Na sta mi je doktorka rekla da pocnem da pijem Bromergon ali ovaj put jacu dozu 3 puta dnevno.... To je trajalo neko vreme i sada pijem 2 puta dnevno.
(U medjuvremenu sam radila sve moguce analize o kojima sam pisala u prethodnim postovima)S vremena na vreme uradim uradim test na Prolaktin i sve je u redu, medjutim doktorka mi je rekla da cu morati da ga pijem duzi period bez obzira sto mi je sada normalan(mozda i 2 god.) jer Prolaktin ne mora da bude povisen samo zbog stresa(kao sto to mnogi misle). Uskoro idem ponovo na Magnetnu rezonancu da vidim jel se sta promenilo-nadam se nabolje!
Ako nisi posetila ginekologa i endokrinologa to obavezno uradi. Bromergon je pokazao kod svih odlicne rezultate u resavanju povisenog Prolaktina.
Mozda sam preopsirna ali sam se trudila da ti sto bolje objasni svoj slucaj a ti izvuci zakljuca..
POZDRAV!