problem sa ostvarenjem ovulacije???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Raspolozenje mi varira i to traje vec nekoliko dana unazad. Menstruaciju sam po predhodnom ciklusu ocekivala 27,buduci da su mi mensruacije tacno poslednja 3meseca bila na 25dana.Grudi me bole,bradavice takodje,osetila sam da cim sam napeta imam bol u stomaku i onda se brzo umirim to pokusam da saberem misli.Danas sam imala odnos sa svojim suprug i primetila sam jedva par kapljica krvi na vesu,menstruacije nema.Glava me boli,pa prestane i tako par dana unazad. Prekljuce sam povracala, i bas to jutro mi se gadila cigareta,kafa, a veceras jelo koje sam obozavala,jer mi je u momentu bilo muka. Sekret mi je belicast i rekla bi da se promenio, i da je veci nego obicno,nemam nikakvo peckanje ili tome slicno.I
nteresuje me, koliko je pouzdan test za trudnocu i da li je opasno to sto sam imala par kapi krvi nakon odnosa?
nteresuje me, koliko je pouzdan test za trudnocu i da li je opasno to sto sam imala par kapi krvi nakon odnosa?
Ipak je to bio cist sidrom za PMS..nakon 2 dana sam dobila mecu,tacnije 30 dana i sve je bilo kao i obicno,tj bio je krajnje uobicajni ciklus i po obimu i po intezitetu.
...Buduci,da sam odlucila da za sad nista ne radim po pitanju bilo kakvih lekarskih ispitivanja,a po predlogu doktorke sa ovog sajta koja mi je prilicno ulila poverenje, ostaje mi da joj se punooo zahvalim! Takodje, zahvaljujem se Meri, i obecavam da cu se javiti cim se nesto bude lepo dogodilo,sto i svima naravno zelim!
...Buduci,da sam odlucila da za sad nista ne radim po pitanju bilo kakvih lekarskih ispitivanja,a po predlogu doktorke sa ovog sajta koja mi je prilicno ulila poverenje, ostaje mi da joj se punooo zahvalim! Takodje, zahvaljujem se Meri, i obecavam da cu se javiti cim se nesto bude lepo dogodilo,sto i svima naravno zelim!
Pa da, to je najbolje-relax!!!
Cisto onako, usput, da li ste probali sa pracenjem ovulatorne sluzi? Ja dok nisam saznala za to nisam uopste ni primecivala neke promene kod sebe, uvek sam mislila da u vreme ovulacije imam neku infekciju( ko zna koliko sam puta isla kod gyn zbog toga) i kada sam se malo bolje upoznala sa tim pojmom, videla sam da ja bukvalno imam skolski primer promena u sekretu u zavisnosti od ciklusa. Probajte, nece skoditi. Ako poznajete engleski ukucajte CERVICAL MUCUS u pretrazivac i tamo ima mnooooogo tekstova o tome-istrazujte, upoznajte sami svoje telo, nekad je to korisnije od klasicne medicine. Sve najbolje