pomoc imam neredovan ciklus
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
pomoc imam neredovan ciklus
prvu menstruaciju sam dobila sa 15g. sada imam 23g i od tada moj menstrualni ciklus je neredovan, dobijam menstruaciju svako 60 dana pa vise,cak u 3 mjeseca jednom.Isla sam ginekologu on je uradio pregled i rekao da imam policisticne jajnike i dao mi da pijem diane pilule.Pila sam tri mjeseca i zavrsila sa terapijom i opet se nastavilo menstruacije kasne po mjesec dva.Udata sam i htjela bi bebu ali to je izgleda nemoguce imali neko neki savjet za to osim da se obratim doktoru.Unaprijed hvala
menjaj doktora. 3 meseca na diane35 je nedovoljno. znam npr devojku kojoj su pre nekoliko godina konstatovali policisticne jajnike, pila je diane 2 godine, i sad vec par godina ima redovne cikluse. u skorije vreme se diane preporucuje ne duze od 6 meseci, ali mozes da predjes na neku drugu pilulu posle toga, ali bitno je da dovoljno dugo uzimas.
mislim da moze da se laparoskopskom operacijom uklone ciste, ali to vec mora doktor da ti objasni, ja sam za to samo cula.
sve u svemu, definitivno menjaj doktora. to je ozbiljno stanje, a cini mi se da te tvoj doktor nije ozbiljno shvatio. pogotovo ako hoces da imas decu, treba da se lecis.
mislim da moze da se laparoskopskom operacijom uklone ciste, ali to vec mora doktor da ti objasni, ja sam za to samo cula.
sve u svemu, definitivno menjaj doktora. to je ozbiljno stanje, a cini mi se da te tvoj doktor nije ozbiljno shvatio. pogotovo ako hoces da imas decu, treba da se lecis.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 3:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
idi kod ginekologa, da proveris zasto je to. moguce je da je razlog hormonski pa da treba da pijes pilule. a mozda nije nista posebno u pitanju, nego ti se jos nije regulisao ciklus. sve u svemu, to treba doktor da pogleda.sanjastanic91 napisao:i ja imam problem imam 18 god i imam takodje neredovne menstruacije kasni svaki put po 5-7 dana i jako malo krvi imam i neznma sta d radim vise pomoc!!!!!!!imam svaki mesec
Cure, moj savjet vam je da kupite čaj, tablete ili kapi od biljke konopljike, ja sam imala probleme sa ciklusom tj. policistične jajnike, od kako pijem tablete od konopljike, ja sam se preporodila... redovoie menstracije na 28-30 dan, ovulacija redovita itd.. osim što reguliraju ciklus, one povećavaju plodnost i smanjuju PMS. Pogledajte malo na google o tome, ja sam tim putem saznala za ovu čudotvornu biljčicu. Ja si tablete kupim u Austriji pod nazivom AGNUMMES. Čitala sam da se mogu nabaviti i od Encijana pod nazivom "PMS FREE". Želim da vsm pomognu kao i meni.. Sretnooo...
Takodje,isti problem. Imam 20 god. Menstruacije su mi neredovne,ne znam sta je u pitanju. Zadnji mesec kada nisam dobila bio je decembar,pa sam u januaru dobila,pa onda sada februar opet nemam,jer mi kasni vec 5 dana. Ne znam zasto mi kasni,jer odmah ce neko pomisliti da sam trudna
Nemogu biti trudna kada nikada nisam imala odnos. Imala sam stresan januar tako da mislim da mi je zbog toga sada preskocilo. Pomozite mi,sta da pijem neke lekove,jer se osecam jako nervozno zbog toga sto nemam menstr. Hvala,poz... 

pa na koliko dana imas menstruaciju? ako nije vise od 35 dana, to je normalno.Pinky88 napisao:Takodje,isti problem. Imam 20 god. Menstruacije su mi neredovne,ne znam sta je u pitanju. Zadnji mesec kada nisam dobila bio je decembar,pa sam u januaru dobila,pa onda sada februar opet nemam,jer mi kasni vec 5 dana. Ne znam zasto mi kasni,jer odmah ce neko pomisliti da sam trudnaNemogu biti trudna kada nikada nisam imala odnos. Imala sam stresan januar tako da mislim da mi je zbog toga sada preskocilo. Pomozite mi,sta da pijem neke lekove,jer se osecam jako nervozno zbog toga sto nemam menstr. Hvala,poz...
ako dobijas na vise od 35 dana, treba da ides kod ginekologa (znam da je neprijatno ali se mora), da se proveri da nemas policisticne jajnike. u tom slucaju mozes da dobijes pilule koje ce pomoci da ti se regulise ciklus.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 7:37 pm
- Kontakt:
cao lilaa ja imam iste probleme kao i ti,imam 23 god,policisticne jajnike,i pokusavam da zatrudnim...ako zelis da se dopisujemo evo ti moj mejl da podelimo [email protected]... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 7:37 pm
- Kontakt:
sto se tice krvarenje nemora da bude kod prvog odnosa a ni posle.ni ja nisam krvarila,sveka zena je drugacija neke imaju elastican himen kao ti i nemaju krvarenje,dok drugeimaju suprotno,dolazi do pucanja himena i tad krvare.ja imam odnose oko 4 godine i jos nisam krvarila nijednom.........a sto se tice menstruacije uradi test da vidis da nisi trudna,to prvo,a ako budes bez panike,nista nije tako crno kao sto izgleda.kad uradis test javi sta ima.imas moj mejl na ovom sajtu pa ako zelis pisi na njega,ako ti je neprijatno na forumu.lep pozdrav,za sve ima dobro resenje.......