pomoc imam neredovan ciklus

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

you!
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 7:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od you! »

ako ti je menstruacija redovna mala je vjerovatnoca da si trudna,neke zene znaju krvariti preko bebe ali to je blago krvarenje ne prava menstruacija.mislim da nemas razloga za brigu,ali ponavljam ako iz nekog razloga mislis da si trudna uradi test...a ako si koristila zastitu onda vjerovatno nisi............ :wink:
lilaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 7:54 pm

Post od lilaa »

tih, ako mozes da mi se javis nemogu pronaci te kapi od konoplje a i ja sam cula za caj od macine trave kazu da je dobar
marrina1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm

neredovan ciklus

Post od marrina1980 »

Devojke, i ja imam neredovan ciklus od kada sam prvi put dobila, na 40 dana, lekari su to uvek zanemarivali, tipa stabilizovaće se kada rodiš, ali pitam se kako da rodim kada ne znam kada mi je zapravo ovulacija :(
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

pa i mene zanima kako zatrudniti kako da zanam kada su ti plodni dani
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

Post od jshc »

devojke , evo mog iskustva ........ imala sam jako neredovne menstruacije , jako bolne i oskudne........ rekli su mi da imam policisticne jajnike pila sam jasmin 3 meseca ........... ali moj ginekolog mi je rakao da ce se to vremenom srediti i da svaka druga devojka ima policisticne jajnike ........... to sto si pila dijanu 3 meseca mozda je dovoljno ...to zavisi od kolicine i obima cisti .............policisticni s ti oni koji su tek u razvoju (ciste) i cisticne ciste koje mogu biti vodene i gnojne , vodene nisu problem jer same pucaju , a gnojne mogu da naprave veliko sranja da izvinete..

meni su rekli da to sto je ne redovan menzis moze da potraje i do posle trudnoce ......... a ko da ceka do tad ....... moja cimerka je imala slican problem ......... ako vam je povecana maljavost na bilo kom delu tela, to je onda definitivno problem sa cistama ili policistama. Obavezno neka vam rade nakon ultrazvuka i hormonski test ne prihvatajte pilule bez toga!!!! meni su napravili to da sam se ugojila bila depresivna , svakodnevna glavobolja .....uzas ..........znaci obavezan hormonski test!!!!!!!!!!!

sto se tice trudnoce koja je u prvim redovima pomenuta ...........iako si dobila to ne mora da znaci da NISI trudna jer kod nekih zena se javlja simptom tek nakon 4 meseca trudnoce , a tad je kasno za abortus .........znaci u prva 4 meseca trudnoce mozes imati menz normalno , i tek onda saznas da si trudna ..........

savet svim devojcicama i devojkama (ja nisam matora imam 20 god i redovne odnose :wink: ) koristite zastitu ..........bila sam i ja u situaciji da sam se tripovala da sam zakacila , ali sve to je samo jedan ogroman stres organizma ..... moze doci i do depresije .............drugo , znam jeste lepse bez zastite i vama i vasim partnerima , ali polno prenosive bolesti su sve cesce , ne menjajte farmerke ni ves ni sa jednom drugaricom ...........

evo nekoliko sajtova da se informisete o mikroplazmi i kondilomima ............neki nemaju nikakve simptome a prenosioci su ...........pazite se ..............

http://*/kondilomi/

http://www.blic.rs/forum/index.php?topic=1355.0

najcesce momci prenose !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 80 % populacije je zarazeno
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

Post od jshc »

mislim da na sajtu 21dan.com imas detaljno objasnjeno kada je ovulacija ........... ako ides na polikliniku imas brosuru yaz tamo je sve objasnjeno
bihejviorizam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 3:32 pm

Post od bihejviorizam »

Ima dobar tekst o neredovnoj menstruaciji na blogu neplodnost.wordpress.com

Mislim da vredi procitati..
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

znaci mislite da imam sansi za bebu
lilaa
Novi član
Novi član

Re: pomoc imam neredovan ciklus

Post od lilaa »

proslo je puno vremena ljudi bila sam trudna ali sam uradila abortus jer mi je dok dao da pijem primolut nor 10 dana neznajuci da sam trudna
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Meni stvarno nije jasno kako ginekolozi tako lako daju taj primolut nor! :evil:
Devojke, moj ginekolog prosto obozava da ga prepisuje, uopste ne uzima u obzir mogucnost trudnoce... Pa sam a sam uzela vaginalete i kapsule vrkute. Indikacije su iste kao i za primolut nor, osim sto vrkuta leci sterilitet, tako da bi trebalo da bude od mnogo vece koristi nego taj primolut nor... Sutra cu poceti sa tom terapijom, pa cu videti...
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

neodgovornost, tako sam zeljela bebu a to se desilo vjerujte mi da mi nije ni test uradio da vidi dali sam trudna,on se opravdava da nije mogao vidjeti trudnocu da je mala a drugi dok. mi je rekao da je vec 5 sedmica
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Lila, mnogo mi je zao sto ti se to desilo... Veruj mi, to ginekolozi cesto znaju da urade zenama, a najtuznije je to sto neke od tih zena jedva i tad ostanu trudne, i cemu posle da se nadaju? Drzim ti palceve da ostanes ponovo trudna, i batali taj primolut nor, uzmi neki prirodni preparat!
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

sada vise nekoristim nista tek sam imala jednu menstruaciju od abortusa,hvala na podršci pozzz
matijaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 6:17 pm

Post od matijaBG »

razlog zasto imate neredovan ciklus je to sto vam je telo puno otrova a tu spadaju so,secer,brasno,mast i svi emulgatori i dodaci u ishrani i sva hrana koja je termicki obradjena je uglavnom stetna po zdravlje.na sjtu sirovahrana.com na forumu u delu literatura imate besplatne knjige o zdravlju.veliki uticaj na menstruacija ima soja koja je cisti otrov a sadrze je mnogi proizvodi(sojin lecitin i sl.)a na nekim to cak i nije istaknuto,psenica takodje.kontraceptivne pilule sprecavaju trudnocu tako sto vas truju
Odgovori