OPET HITNO!!!!!!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Uradi ponovo betu i ako raste to je 100% trudnoca!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
beti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 03, 2006 11:15 pm

POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!

Post od beti »

Alexandra napisao:Pretpostavljam da mislis na endometrijum. Ne znam koje sirine treba da bude, ali postoji mogucnost da oni to ne vide jer je trudnoca veoma mala. Bilo je slucajeva kada mi jedan doktor ne vidi trudnocu, kao ne vidi se mesak, a drugi mi cak odstampa i slicicu moje bebe ili male tackice ( u kasnjenju menstruacije od 10 dana). Mislim da dosta utice i to koliko su neki lekari dobro obuceni za UZ. Uostalom , ako ti je Beta HCG velike vrednosti, to je trudnoca. Druga opcija je da se uradi ponovo Beta HCG da bi se videlo da li on raste ili opada, mozda je u pitanju neki problem sa trudnocom (sto se naravno najmanje nadam).
Svako dobro i javi se ako nesto novo saznas.
Pozdrav!
Bila sam na trecem ultrazvuku i dalje nema nicega,da li je moguce da je to trudnoca?Vec sam imala 2 ultrazvuka,sirina mi je sada 7mm,a vec mi kasni 4dana.Sta to moze biti?Hitno mi treba pomoc!!!!!!!Ne znam sta cu vise.
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od s.and.i »

Beti, ja mislim da bi trebala da poslusas Alexandru i ponovis taj Beta HCG. Vrednost koju si ti imala def je pokazatelj trudnoce, medjutim ako sad bude manja... pa ajde da ne pricamo unapred i da se nadamo da UZ nije pokazatelj dovoljno precizan u tvom slucaju :)
Jesi li isla kod istog doktora da ti radi UZ ili na neko drugo mesto?
vmilka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am

Post od vmilka »

Draga Beti mi se svi radujemo tvojim rezultatima koji govore u prilog tome da si trudna ali iz naslova tvojih poruka cini mi se da se ti ne radujes i da je u pitanju nezeljena trudnoca...
Volela bih da nisam u pravu.
U svakom slucaju panika nece resiti stvar, uradi ponovo analizu krvi, a sa UZ sacekaj jos desetak dana ili promeni ginekologa mozda ovaj nije u stanju da nadje tako sicusan plod.
Pozdrav i srecno!!
milorad1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 6:16 pm

Post od milorad1 »

pre 2 meseca sam imao nezasticeni odnos sa devojkom. kratko je trajao,nisam hteo da rizikujem i nisam zavrsio u nju...ipak plasim se da se ne desi da sam slucajno a da to i nisam osetio... ona je do sad uradila 5 testova za trudnocu i swi su bili negativni...zadnji je uradila tacno nakon 2 meseca od odnosa-uradila je babyrapid sa prvom jutarnjom mokracom i bio je negativan... menstruacija joj nije kasnila posle odnosa i od tad normalno dobija... imam li ja razloga za brigu sad posle 2 meseca??????
jacky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 8:21 pm

Post od jacky »

nebudi smesan pa samo jos u filmskim trikovima moga bi da bude trudna
marella5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 10:35 pm

Post od marella5 »

[quote="milorad1"]pre 2 meseca sam imao nezasticeni odnos sa devojkom. kratko je trajao,nisam hteo da rizikujem i nisam zavrsio u nju...ipak plasim se da se ne desi da sam slucajno a da to i nisam osetio... ona je do sad uradila 5 testova za trudnocu i swi su bili negativni...zadnji je uradila tacno nakon 2 meseca od odnosa-uradila je babyrapid sa prvom jutarnjom mokracom i bio je negativan... menstruacija joj nije kasnila posle odnosa i od tad normalno dobija... imam li ja razloga za brigu sad posle 2 meseca??????[/quote]

Milorade ocigledno ste jos veoma mladi. nema razloga za toliku zabrinutost, nije trudna.
Ne stvaraj toliki strah ili...paranoju, uzivajte u ljubavi.:)
Odgovori