OPET HITNO!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
OPET HITNO!!!!!!!!!
Za 2 do 4 dana trebam da dobijem,ali sam bila u fazonu da sam zatrudnela.Sinoc sam uradila test i bio je pozitivan.Na njemu pise da moze da pokaze pozitivan rezultat ako za par dana treba ciklus da mi krene.da li ti testovi su pouzdani?da li je moguce da je pokazano tako zbog skorasnjeg ciklusa?Hvala unapred.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ni jedan test nije 100% pouzdan, medjutim ako si ga sinoc radila i pokazao pozitivan rezultat onda mozda stvarno i jesi... ne bih da te plasim ali posto vidim da si vec pitala da li se uzorkom krvi moze utvrditi trudnoca i maja ti odgovorila da moze, onda bi bilo mozda najbolje da tako i odradis test. Mislim da je testiranjem krvi daleko pouzdanije 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
Ako je test pozitivan, najverovatnije si nasa nova trudnica
Idi do privatne lab. i uradi BetaHCG ako je on preko 5
++++ TRUDNOCA!
Srecno

Idi do privatne lab. i uradi BetaHCG ako je on preko 5

Srecno

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="Janica"]Test na trudnocu iz krvi se zove Beta HCG, sve preko 5 je
MENI PISE
REZULTAT 72,50
JEDINICE IU-L
REF.VRED. 0-5
MOLIM VAS STO PRE ODGOVOR JEL TO TRUDNOCA?
MENI PISE
REZULTAT 72,50
JEDINICE IU-L
REF.VRED. 0-5
MOLIM VAS STO PRE ODGOVOR JEL TO TRUDNOCA?

Neka je sa srecom i nadam se da je zeljena trudnoca!
Pozdrav

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
hitan odgovor.frka
Moji rezultati krvi su takvi,2 testa za trudnocu su pozitivna,ali sam bila do sada na 2 ultrazvuka i nema trudnoca.Sirina necega,ne znam tacno cega mi je 9mm,za trudnocu kaze doktor treba 16mm,a za dobijanje 10mm.Treba mi misljenje jel to trudnoca?Hvala puno unapred,HITAN ODGOVOR.Janica napisao:Test na trudnocu iz krvi se zove Beta HCG, sve preko 5 je pozitivno.
Pretpostavljam da mislis na endometrijum. Ne znam koje sirine treba da bude, ali postoji mogucnost da oni to ne vide jer je trudnoca veoma mala. Bilo je slucajeva kada mi jedan doktor ne vidi trudnocu, kao ne vidi se mesak, a drugi mi cak odstampa i slicicu moje bebe ili male tackice ( u kasnjenju menstruacije od 10 dana). Mislim da dosta utice i to koliko su neki lekari dobro obuceni za UZ. Uostalom , ako ti je Beta HCG velike vrednosti, to je trudnoca. Druga opcija je da se uradi ponovo Beta HCG da bi se videlo da li on raste ili opada, mozda je u pitanju neki problem sa trudnocom (sto se naravno najmanje nadam).
Svako dobro i javi se ako nesto novo saznas.
Pozdrav!
Svako dobro i javi se ako nesto novo saznas.
Pozdrav!
To je trudnoca a na UZ se jos uvek nevidi!