nova trudnoca nakon abrupcije placente

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

iv@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 4:47 pm

Post od iv@ »

Ja imam 24 godine,moj muz 28.Oba puta sam nakon mjesec,dva pokusaja ostala trudna.Samo sam obratila paznju na to kad su plodni dani.Mi za sad rastemo,ja samo jedem,spavam,povracam.I zavrsavam fax :) Prosli put su mi mucnine bile do pocetka devetog mjeseca,stalno sam povracala i imala 7 kg manje nakon trudnoce nego prije nje.Beba je imala normalnu tezinu,nadam se i sad ce.
IV@
ceca76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 11:42 am

Post od ceca76 »

E ja imam 33 god.I prvi put kad sam zatrudnela sam se pomucila jedno 6 mes.i rodila dve devojcice u Podgorici .Imala sam 25 godina.A kad sam u septembru 2008 zatrudnela to je bilo iz prve .Sad cemo da vidimo ali meni nije bitno da li ce da bude iz prve vazno je da bude sve u redu.Ocu opet blizanceee!!!
iv@
Novi član
Novi član

Post od iv@ »

Dosli smo do kraja treceg mjeseca......Bebac raste i za sad nemamo nikakvih problema. :lol:
IV@
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: nova trudnoca nakon abrupcije placente

Post od Dea »

Iva kako si?
Iwanica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 15, 2007 10:24 am

Post od Iwanica »

Evo i ja da se javim i napisem svoje iskustvo.posle godinu i po dana bezuspesnih pokusaja da napravimo bebca, ja ostanem trudna. U pocetku je sve bilo u redu, dok mi je u 3 mesecu nije pojavio polip da bi u 4.5 meseca poceo da krvari. Zadrzali su me u bolnici 2 meseca tokom kojih sam imala obilna krvarenja, nekako i to stane na 3 dana da bi nakon toga opet pocela da krvarim ali ne iz polipa. Posteljica se nije videla dobro jer je bila na zadnjem zidu, da bi mi u 26 nedelji krenuo porodjaj, do tada nikakvi bolovi.dan pre porodjaja su poceli bolovi i pritiskanje na besiku, da bi ujutru postali neizdrzivi. porodila sam se 26 februara hitnim carskim rezom, beba mi je zivela 4 dana.Danas je tacno 6 meseci od porodjaja, non stop razmisljam kada cu ponovo ostati trudna ali i mene i muza je jako strah nakon svega sto smo preziveli. Zato se divim Ivi na hrabrosti! ja jos uvek ne znam sta cemo i kada cemo, jako se plasim!ako bi nam se ponovilo, ja mislim da bi i ja i muz umrli od tuge!Pozdrav
iv@
Novi član
Novi član

Post od iv@ »

Sad ulazim u sesti mjesec,doktorka kaze za bebu da je savrsena.Za sad nije bilo ni jednog problema,osim moje konstantne mucnine nego prezivjecemo nju lako samo da se sve dobro zavrsi....
IV@
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Super, bas lepe vesti. Ma bice sve ok, kada ste vec izgurali do sada.
Moja mama kaze da je samnom imala mucninu do porodjaja i da s obzirom da se zbog toga jedva i ugojila, niko od komsija nije verovao da je to njena beba, kada smo se posle setale po parku....
Jos malo i tu je bebpce.... Drzim fige!
ceca76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 11:42 am

Post od ceca76 »

Iva bas mi je drago .Evo ja i mm pokusavamo od maja meseca i nista .Valjda ce sad da upali.
Odgovori