nova trudnoca nakon abrupcije placente
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ja imam 24 godine,moj muz 28.Oba puta sam nakon mjesec,dva pokusaja ostala trudna.Samo sam obratila paznju na to kad su plodni dani.Mi za sad rastemo,ja samo jedem,spavam,povracam.I zavrsavam fax
Prosli put su mi mucnine bile do pocetka devetog mjeseca,stalno sam povracala i imala 7 kg manje nakon trudnoce nego prije nje.Beba je imala normalnu tezinu,nadam se i sad ce.

IV@
E ja imam 33 god.I prvi put kad sam zatrudnela sam se pomucila jedno 6 mes.i rodila dve devojcice u Podgorici .Imala sam 25 godina.A kad sam u septembru 2008 zatrudnela to je bilo iz prve .Sad cemo da vidimo ali meni nije bitno da li ce da bude iz prve vazno je da bude sve u redu.Ocu opet blizanceee!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: nova trudnoca nakon abrupcije placente
Iva kako si?
Evo i ja da se javim i napisem svoje iskustvo.posle godinu i po dana bezuspesnih pokusaja da napravimo bebca, ja ostanem trudna. U pocetku je sve bilo u redu, dok mi je u 3 mesecu nije pojavio polip da bi u 4.5 meseca poceo da krvari. Zadrzali su me u bolnici 2 meseca tokom kojih sam imala obilna krvarenja, nekako i to stane na 3 dana da bi nakon toga opet pocela da krvarim ali ne iz polipa. Posteljica se nije videla dobro jer je bila na zadnjem zidu, da bi mi u 26 nedelji krenuo porodjaj, do tada nikakvi bolovi.dan pre porodjaja su poceli bolovi i pritiskanje na besiku, da bi ujutru postali neizdrzivi. porodila sam se 26 februara hitnim carskim rezom, beba mi je zivela 4 dana.Danas je tacno 6 meseci od porodjaja, non stop razmisljam kada cu ponovo ostati trudna ali i mene i muza je jako strah nakon svega sto smo preziveli. Zato se divim Ivi na hrabrosti! ja jos uvek ne znam sta cemo i kada cemo, jako se plasim!ako bi nam se ponovilo, ja mislim da bi i ja i muz umrli od tuge!Pozdrav
Sad ulazim u sesti mjesec,doktorka kaze za bebu da je savrsena.Za sad nije bilo ni jednog problema,osim moje konstantne mucnine nego prezivjecemo nju lako samo da se sve dobro zavrsi....
IV@
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Super, bas lepe vesti. Ma bice sve ok, kada ste vec izgurali do sada.
Moja mama kaze da je samnom imala mucninu do porodjaja i da s obzirom da se zbog toga jedva i ugojila, niko od komsija nije verovao da je to njena beba, kada smo se posle setale po parku....
Jos malo i tu je bebpce.... Drzim fige!
Moja mama kaze da je samnom imala mucninu do porodjaja i da s obzirom da se zbog toga jedva i ugojila, niko od komsija nije verovao da je to njena beba, kada smo se posle setale po parku....
Jos malo i tu je bebpce.... Drzim fige!
Iva bas mi je drago .Evo ja i mm pokusavamo od maja meseca i nista .Valjda ce sad da upali.