Zdravo cekalice!
Ja i moj suprug se godinama borimo da dobijemo bebu. Imali smo svakakvih problema od raznih bakterija pa sve do cetiri pobacaja. Ne bih da te plasim i pisem o tome jer ja sam posebna prica i ta moja prica je jako bolna. Ali naravno da nismo odustali oboje bebu zelimo vise od svega, posto sam poslednji pobacaj imala u martu mesecu u petom mesecu trudnoce receno nam je da ovog puta napravimo pauzu i da ne pokusavamo odmah. To nas nije zaustavilo pored sve depresije i onoga sto sam prosla mislim da je beba jedini lek pa smo se odmah po dobijanju prve menstruacije bacili na posao. Tri meseca nista, a onda od moje drugarice cujem za tablete Peruvian Mace. Poceli smo da je pijemo 05.07 i to mi je poslednji dan menstruacije

test koji sam radila 04.08 bio je pozitivan a juce na UZ mi je receno da sam trudna pet nedelja i dva dana nasoj sreci nema kraja i nadam se da ce napokon ova trudnoca da se iznese do kraja.
Tako da ako imas mogucnost nabavi Peruvian Macu prodaje se u tabletama i u prahu (mi smo pili tablete) to je neka vrsta repe koja raste samo u Peruu, povecava plodnost, povecava zelju za sexom i kod muskarca i zene a takodje regulise i hormonski status, pijete je i ti i tvoj muz po jednu tabletu dnevno. Nemoze da skodi obzirom da je u pitanju biljka a ne neka hemija.
Nama je pomogla mi smo uvek imali razmak od godinu i po do dve, nisam mogla da zatrdunim a sada za pravo cudo jako brzo

.
Nadam se da ces uskoro napisati ovde na forumu da je na testu dve crtice

Pozdrav