Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
zaklinap napisao:
Ja i moj suprug se godinama borimo da dobijemo bebu. Imali smo svakakvih problema od raznih bakterija pa sve do cetiri pobacaja.
Moja poznanica je imala pobacaj i bila sva ocajna i plakala, i onda joj je zena koja joj pomaze po kuci rekla kako je imala 19 (DEVETNAEST!!!) pobacaja i kako je ipak rodila dve divne cerkice, koje su sad udate zene.
Meni je doslo da se poklonim zeni koja je imala srca i snage da prezivi devetnaest pobacaja.
Strasno!!! ali toj zeni svakako treba skinuti kapu!! 19 Ja jesam jaka i idem dalje ali stvarno je pitanje do koje granice moze da se ide! Ne znam i meni je ovaj zadnji bio katastrofa mislila sam da se nikada necu oporaviti i prvi put da sam potrazila strucnu pomoc! jer stvarno nisam mogla sama da se izborim sa tim!!! Ali eto ipak ima dece ipak je rodila tako da uvek ima nade!!!
By the way mojoj mrvici kuca srce juce smo bili na UZ, 6 nedelja i danas vec 4 dana! Napredujemo sigurnim koracima!
zaklinap napisao:Strasno!!! ali toj zeni svakako treba skinuti kapu!! 19 Ja jesam jaka i idem dalje ali stvarno je pitanje do koje granice moze da se ide! Ne znam i meni je ovaj zadnji bio katastrofa mislila sam da se nikada necu oporaviti i prvi put da sam potrazila strucnu pomoc! jer stvarno nisam mogla sama da se izborim sa tim!!! Ali eto ipak ima dece ipak je rodila tako da uvek ima nade!!!
By the way mojoj mrvici kuca srce juce smo bili na UZ, 6 nedelja i danas vec 4 dana! Napredujemo sigurnim koracima!
nova sam na forumu. interesuje me ova tema,ja sam godinu dana u braku a bebe jos nema zaklinap zelim ti puno srece.
Dobrodosla, Majo.j hvala ti! Bice mi potrebna!
Kao sto te je i Cekalica pitala jeste li radili analize? Moj savet vam je da uradite pored osnovnih (Papa, kolposkopija i vaginalni bris) i briseve na Micoplasmu, Ureaplasmu, Hlamidiju i naravno da suprug uradi spermogram!To je nesto osnovno od cega se krece! Pozdrav i jos jednom dobrodosla!
cao cure hvala vam na dobrodoslici. jesam radila sam dosta nalaza,mislim sve sto mi je moj doktor savjetovo sve je redu.imala sam bakteriju KLEBSIELLU ali sam je izlijecila.posto sam cula svakakve price da smeta za trudnocu,da nesmeta neznam sta je vise istina.muz je radio spermiogram pa nalaz nije los ali nije ni najbolji sad pije proxeed u granulama pa se nadamo boljem nalazu .danas sam narucila iz srbije i PERUVIAN-MACA tablete pa da pokusam.