molim pomoć Ureaplasma....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jesa71 »

Ja sam pila Dabroston ali u potpuno drugacijim okolnostima,to je ta prica,progesteronska,logicno je da ti se spava i da imas manifestacije slicne onima u drugom delu ciklusa,Secam ga se po vrtoglavici,nekom groznom zamoru,jutarnjim otocima,po bolovima koje navodis i sama...ostalo...Hm? Sve je individualno,a ti si sad u posebnoj situaciji,i bioloski i psiholoski, tako da mislim da je najbolje da konsultujes svog lekara.
Zelim ti mirniju noc.

:roll:
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 2:51 pm

Post od ddanijela »

Znači od progesterona,javiću vam se sutra,

Laku noć
hermana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 6:04 pm

Post od hermana »

vidi ovako, kod mene je bilo ovo. Progesteron nisam koristila nakon IUI. Jesam tek kada sam saznala da sam trudna, kada sam prokrvarila. Jedini simptom od njega je bila jaka vrućina, ništa više koliko se sećam. Ostale simptome koje si nabrojala sam imala dok sam očekivala vecu, znači bili su trudnički simptomi, bolele su me malo grudi, bradavice su me i svrbele, probadao me je stomak i imala sam osećaj da ću svakog trenutka dobiti. Plus sam imala milion bubuljica na licu, nadut stomak, već 02.avgusta nisam mogla da obučem suknju a trebala sam da dobijem tek 08. Išla sam često da piškim, i ono što sam baš zapamtila bile su stalno mokre gaćice, kao da sam se upiškila, to mi se nikada pre toga nije dešavalo pa mi je davalo nadu. I bilo je tako. Pozdrav :wink:
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Ćao,

Ja neću sebi da ulivam neku nadu,ali stvarno nikada me ne boli stomak pred menstruaciju samo jedan dan i onda znam da ću da dobijem,isto tako me sada bole grudi,a ustvari me jeko bole tri dana pred ciklus,Menstruaciju trebam da dobijem 26-og,a grudi me već bole nedelju dana,bradavice su mi se raširile i jako su osetljive,za sada mi je bolje da mislim da je od Utrogestana da se ne bih posle mnogo razočarala ako ne bude ništa.

Pišite i dalje,
Hvala vam puuunnnoooo!!!!!!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

E opet mi je izašlo dve-tri kapljice krvi,šta li je to?
Natica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 8:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Natica »

Danijela, kada imaš krvavi trag ili, ja bih to nazvala krvavi (obojeni) sekret, to znači da ti organizam ne luči dovoljno progesterona. To se dešava i u redovnim ciklusima, ali i u ranoj trudnoći. Meni su doktori rekli da to može da traje čak i tokom cele trudnoće.
Ukoliko se dobro sećam, napisala si da imaš 22 godine. Ja imam 33 godine i već dve godine pokušavamo da dobijemo bebu, tj. lečimo se od steriliteta. Problem je u katastrofalnom spermogramu kod supruga, koji je znao da pokaže tek nekoliko vidljivih spermija. Takođe, ja imam ureapasmu, a suprug je imao i ešerihiju (ne znam da napišem na latinskom, ali ćete razumeti) u spermokulturi. I tako, dok smo pili lekove za te bakterije, ostali smo i trudni. Cela priča se završila sa pobačajem, ali smo mi prezadovoljni, jer smo se ipak pomerili sa mrtve tačke. Suprugov urolog je bio uporan da možemo da zatrudnimo i prirodnim putem, na šta smo mu se, ali bukvalno, nasmejali u lice. Ali...
U svakom slučaju, mlada si i imaš dovoljno vremena. Nemoj da budeš nervozna i da negativno razmišljaš. Budi pozitivna. Uvek razmišljaj da je najbitnije da ste vas dvoje dobro i da, ako ne bude sada, biće drugi put.
U potpunosti razumem osećaj pre nego što se uzme test. Toliko puta sam ga uradila. Poslednji put, kada sam stvarno bila trudna, suprug je insistirao da ne kupujemo test (kao, da ne prizivamo prethodne neuspešne rezultate testa) i otišla sam u laboratoriju i uradila betaHCG test krvi. To je ujedno i najpouzdaniji način da znaš da li si trudna ili ne.
U svakom slučaju, BIĆETE trudni i ne razmišljaj negativno.

Sa srećom!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Draga Natice,

Ja sam udata 4-god. Nismo u početku razmišljali o bebi a nismo se ni pazili.Prve godine sam jednom imala jake bolove odma smo otišli u bolnici i doktorka je rekla da je plod otišao,da sam ipak bila trudna.Ali mi tada nismo puno obraćali pažnju,nakon dve godine već sam počela nešto da sumljam da već nešto nije u redu,Tek prošle godine smo se složili i rekli da nešto nije uredu da ipak krenemo na ispitivanje i stvarno su nam našli milion čuda mislim mnogo problema kod muža.Njegova pokretljivost je bila samo 6% i oni su se slepljivali i nije bilo šanse da se dođe do začeća.
Eto i ako ja imam 22 a suprug 31 problem ipak postoji,

Pozdrav!!!
Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Post od Ludjakinja »

I ja imam isto toliko godina,i brdo problema :roll:
Ko bi rekao....pa "mlade smo" :lol: :lol: :lol: :lol:
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član