Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
da pričamo o tome koliko je taj dečko dobar za tebe ako je otpao sa potencijalnom trudnoćom, ko ga šiša...
nemaš frke, meni je babyrapid uvek davao tačne rezultate, a često sam ih koristila jer sam se tripovala sa svakim manjim kašnjenjem. to je samo dokaz da ne koristiš adekvatnu zaštitu jer sve u vezi seksa mora biti opušteno, ušuškano, lepo...
a to znači bezbrižno. najsigurniji način, ukoliko imaš stalnog partnera koji ne boluje od polno prenosivih bolesti je pilula.
imaju puuuno prednosti, o tome na drugim temama.
ukoliko partneru ne veruješ, ti i pored pilule kondom dok ne budeš sigurna u bezbednost od bolesti. pa neka ejakulira gde hoće...
Sto se tice BABYRAPIDA on je u potpunosti NESIGURAN,ja sam bila u 7 nedelji trudnoce kada sam uradila testic,iako sam znala da sam u drugom stanju (jer sam se tako osecala) ali sam htela da obradujem muza,ali test je pokazao negativno,onda sam uzela drugi,i sutradan ponovila opet negativno.A inace su mi doastupni i imala sam ih vse,i tako ja pokusam posle nekoliko dana opet i NISTA.I onda sam uradila beta HCG koji je pokazao da sam u drugom stanju,sto je potvrdio i dr.A moja prijateljica je imala isto iskustvo,tako da uopste neverujem tim testovima,na njima pise osetljivi nakon 7 dana??? HCG je najpouzdaniji kao i ultrazvuk.Pozdrav