marihuana i uticaj

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

marihuana i uticaj

Post od sanjicale »

Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Test je pozitivan i ti si trudna. On reaguje na hormon beta i samo na njega tako da tu nema dileme. A sto se tice marihuane jako te osudjujem i zalim slucaj sto ce dete imati takvu majku, oni koji zasluzuju da imaju dete muku muce, a takvi kao ti i slicni...uzas nemam reci... naravno, ako ga uopste zadrzis
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Veliki sam protivnik svih vrsta droga, pa i marihuane, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ovakve postove. Pitam se samo- ko si ti da bilo koga osudjujes? I tako mi je odvratno ovo sto je napisano-mi koji zasluzujemo i vi koji ne zasluzujete... Koji primitivizam! Fuj!
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Tinna25, zar ne mislis da si malo preterala. I jasam protivnik svih vrsta droga pa i cigareta, ali jedno moras da znas a to je da danas skoro svi puse ili su pusili ili samo proali to. Cura se mozda zezala do sada, a sada ce se promenitin upravo zbog drugog stanja, a to sto je konzumirala travu ne znaci da je manje vredna i da ne zasluje da ima dete i sl.. Po meni ma kakvi da smo podjednaki smo, i sve zene zasluzuju majcinstvo, kako god ga prihvatile!
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član

Post od Tinna25 »

Aham, u pravu ste, odoh i ja da zapalim jedan, mozda onda konacno vidim dve crtice...Boze gospode, koliko primitivizma u vazduhu, strasno...
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

u svakom slucaju,marihuana ne moze da utice na test,tj test je pozitivan i ti si trudna.
ono o cemu treba da brines je kako marihuana utice na plod i na tvoj organizam.
nisam ovde da osudjujem,u svakom slucaju tvoj izbor i tvoja stvar ali ginekologu obavezno napomeni i da konzumiras marihuanu pa ce ti on sve objasniti!!!
svojim ocima sam videla devojku-zenu koja je u osmom mesecu trudnoce pusila travu...mogu da razumem da neko nije znao da je u drugom stanju pa je radio to ali biti u poodmakloj trudnoci... :o strasno!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ana1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 26, 2008 2:24 pm

Post od ana1986 »

da-svaka zena zasluzuje majcinstvo..... A DALI DETE ZASLUZUJE MAJKU KOJA PUSI TRAVU ILI UZIMA BILO KAKVU VRSTU DROGE NE VODECI RACUNA KAKO TO UTICE NA NJEGA??? :-? tina ja te ne usugujem za komentar-slazem se sa tobom.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Tinna25 napisao:Aham, u pravu ste, odoh i ja da zapalim jedan, mozda onda konacno vidim dve crtice...Boze gospode, koliko primitivizma u vazduhu, strasno...
Pa da, primitivno je ono sto si ti napisala i trebalo bi da se stidis, a sludjena mama se samo nasalila.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član

Post od Tinna25 »

sunny_n napisao:
Tinna25 napisao:Aham, u pravu ste, odoh i ja da zapalim jedan, mozda onda konacno vidim dve crtice...Boze gospode, koliko primitivizma u vazduhu, strasno...
Pa da, primitivno je ono sto si ti napisala i trebalo bi da se stidis, a sludjena mama se samo nasalila.
U pravu si primitivna sam sto uopste pokusavam da pomognem ovakvim slucajevima. Nekada moras trgnuti ljude da bi nesto shavtili, kontas?

Usput, stidim se :(
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Re: marihuana i uticaj

Post od sati »

sanjicale napisao:Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam

Ni jedan sastojak iz trave nije uticao na test.Test moze biti lazno negativan ali nikada lazno pozitivan.Javi sta ti je rekao dr.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Ja koliko znam marihuana nije nista stetnija od cigareta i alkohola, tako da ako cemo da budemo dosledni, strasno bi bilo i sto zene koje puse i piju ostaju trudne :o
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Tinna25 napisao:
sunny_n napisao:
U pravu si primitivna sam sto uopste pokusavam da pomognem ovakvim slucajevima. Nekada moras trgnuti ljude da bi nesto shavtili, kontas?

Usput, stidim se :(

Nemoj, molim te, vise nikom da pomazes, bar ne na takav nacin. Svi smo ljudi i svi ponekad gresimo!
sanjicale
Novi član
Novi član

Post od sanjicale »

e ovako da obijasnim svima to uvezi neodgvornosti nikako trudnocu nisam planirala i to sto me zanimalo pitala sam.manje vise ovo svako ima pravo na svoj sud ali to ne znaci da ako sam trudna da cu nastaviti da uzimam bilo sta..toliko.e sad bila sam kod doktora test je pozitivan ali covek na ultra zvuku nista ne vidi.radio mi je on svoj test i rekao je da sam trudna..eto a to sto sam pitala ne stidim se nisam nikakva narkomanka ponekad sam rekla zapalim.toliko.. :(
sanjicale
Novi član
Novi član

Post od sanjicale »

i jos jedno pitanje jel moguce da se nista ne vidi plod je otprilike stra dve nedelje zar ni tackica???
sanjicale
Novi član
Novi član

Post od sanjicale »

i da...znam da sam dosadna ali opet vidim da vi ovde o svemu pricate pa se nisam ustrucavala to kod doktora je bilo u ponedeljak danas je cetvrtak meni curi nesto braon????tako mi imenzis pocinje tek sutra dan je pojacanog inteziteta. :( pomagajte.
Odgovori