marihuana i uticaj
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
marihuana i uticaj
Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam
- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Test je pozitivan i ti si trudna. On reaguje na hormon beta i samo na njega tako da tu nema dileme. A sto se tice marihuane jako te osudjujem i zalim slucaj sto ce dete imati takvu majku, oni koji zasluzuju da imaju dete muku muce, a takvi kao ti i slicni...uzas nemam reci... naravno, ako ga uopste zadrzis
Tinna25, zar ne mislis da si malo preterala. I jasam protivnik svih vrsta droga pa i cigareta, ali jedno moras da znas a to je da danas skoro svi puse ili su pusili ili samo proali to. Cura se mozda zezala do sada, a sada ce se promenitin upravo zbog drugog stanja, a to sto je konzumirala travu ne znaci da je manje vredna i da ne zasluje da ima dete i sl.. Po meni ma kakvi da smo podjednaki smo, i sve zene zasluzuju majcinstvo, kako god ga prihvatile!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
u svakom slucaju,marihuana ne moze da utice na test,tj test je pozitivan i ti si trudna.
ono o cemu treba da brines je kako marihuana utice na plod i na tvoj organizam.
nisam ovde da osudjujem,u svakom slucaju tvoj izbor i tvoja stvar ali ginekologu obavezno napomeni i da konzumiras marihuanu pa ce ti on sve objasniti!!!
svojim ocima sam videla devojku-zenu koja je u osmom mesecu trudnoce pusila travu...mogu da razumem da neko nije znao da je u drugom stanju pa je radio to ali biti u poodmakloj trudnoci...
strasno!!!!
ono o cemu treba da brines je kako marihuana utice na plod i na tvoj organizam.
nisam ovde da osudjujem,u svakom slucaju tvoj izbor i tvoja stvar ali ginekologu obavezno napomeni i da konzumiras marihuanu pa ce ti on sve objasniti!!!
svojim ocima sam videla devojku-zenu koja je u osmom mesecu trudnoce pusila travu...mogu da razumem da neko nije znao da je u drugom stanju pa je radio to ali biti u poodmakloj trudnoci...

Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
U pravu si primitivna sam sto uopste pokusavam da pomognem ovakvim slucajevima. Nekada moras trgnuti ljude da bi nesto shavtili, kontas?sunny_n napisao:Pa da, primitivno je ono sto si ti napisala i trebalo bi da se stidis, a sludjena mama se samo nasalila.Tinna25 napisao:Aham, u pravu ste, odoh i ja da zapalim jedan, mozda onda konacno vidim dve crtice...Boze gospode, koliko primitivizma u vazduhu, strasno...
Usput, stidim se

Re: marihuana i uticaj
sanjicale napisao:Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam
Ni jedan sastojak iz trave nije uticao na test.Test moze biti lazno negativan ali nikada lazno pozitivan.Javi sta ti je rekao dr.
Tinna25 napisao:U pravu si primitivna sam sto uopste pokusavam da pomognem ovakvim slucajevima. Nekada moras trgnuti ljude da bi nesto shavtili, kontas?sunny_n napisao:Pa da, primitivno je ono sto si ti napisala i trebalo bi da se stidis, a sludjena mama se samo nasalila.Tinna25 napisao:Aham, u pravu ste, odoh i ja da zapalim jedan, mozda onda konacno vidim dve crtice...Boze gospode, koliko primitivizma u vazduhu, strasno...
Usput, stidim se
Nemoj, molim te, vise nikom da pomazes, bar ne na takav nacin. Svi smo ljudi i svi ponekad gresimo!
e ovako da obijasnim svima to uvezi neodgvornosti nikako trudnocu nisam planirala i to sto me zanimalo pitala sam.manje vise ovo svako ima pravo na svoj sud ali to ne znaci da ako sam trudna da cu nastaviti da uzimam bilo sta..toliko.e sad bila sam kod doktora test je pozitivan ali covek na ultra zvuku nista ne vidi.radio mi je on svoj test i rekao je da sam trudna..eto a to sto sam pitala ne stidim se nisam nikakva narkomanka ponekad sam rekla zapalim.toliko..