marihuana i uticaj

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Moguce je da se ne vidi.Sve zavisi kakav je taj UZ koji dr ima.Jel ti rekao da dodjes opet za 2 nedelje ili...?
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

sanjicale napisao:i da...znam da sam dosadna ali opet vidim da vi ovde o svemu pricate pa se nisam ustrucavala to kod doktora je bilo u ponedeljak danas je cetvrtak meni curi nesto braon????tako mi imenzis pocinje tek sutra dan je pojacanog inteziteta. :( pomagajte.
Mozda je to "curkanje" zbog hormona.Moras se obavezno javiti dr da mu to kazes.Verovatno ce ti uvesti progesteron.Nista neobicno.Desava se to u pocetku.Malo vise miruj.
sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

Post od sanjicale »

kao sto rekoh nisam nikako planirala trudnocu nije mi dao termin za dve nedelje vec za mesec dana jer sam se crvsto odlucila na abortus ljudi sramota me je dovoljno sto sve ovo pisem ali vidim da ima i po neko razumljiv....partner mi je stalni ali nikako to sada ne zelimo znam da je trebalo da se pazi...inace zivim u austriji i ne bi rekla da taj ultrazvuk moze da bude los
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ok,postujem tvoju odluku.Taj Uz svakako nije los,ali mozda je rano da se vidi bilo sta.
Svakako se javi svom dr(iako neces zadrzati trudnocu) da te posavetuje sta da preduzmes.
Pazi,mozda i nisi trudna.Iako test obicno bude tacan,sve je moguce.Drzim ti palceve da sto bezbolnije prodjes.
Mozes i da putem krvi proveris da li si trudna,to je najpouzdanije.
sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

Post od sanjicale »

hvala na razumevanju!javicu ovih dana sta je bilo!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

e,sad,navodim ti licni primer:u prva tri meseca ,kod obe moje trudnoce,se desavalo da u vreme kad bi trebalo da dobijem,osetim bolove u stomaku a i javljalo mi se krvarenje,malo,braonkaste boje...ginekolog je rekao da je to normalna pojava kod nekih zena!
dve nedelje je jos uvek vrlo mala trudnoca,kod mene su mogli nesto da vide na ulta zvuku tek u petoj nedelji trudnoce.
u svakom slucaju,javi se ginekologu zbog tog curkanja!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

sanjicale napisao:kao sto rekoh nisam nikako planirala trudnocu nije mi dao termin za dve nedelje vec za mesec dana jer sam se crvsto odlucila na abortus ljudi sramota me je dovoljno sto sve ovo pisem ali vidim da ima i po neko razumljiv....partner mi je stalni ali nikako to sada ne zelimo znam da je trebalo da se pazi...inace zivim u austriji i ne bi rekla da taj ultrazvuk moze da bude los
Nema razloga da te bude sramota. Sta god da odlucis, odluka je tvoja i ti stojis iza nje! I kako god da bude, cuvaj se! Ponovo odradi testove da ne bi bila u neizvesnosti kako bi mogla psihicki da se pripremis. Veliki pozdrav za tebe.
Odgovori