laparoskopija/veštačka oplodnja pitanje za doktorku

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

ja sve jajnici,jajnici a ono jajovodi...
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Pa naravno, vidis da i kod tebe deluje. Prirodno, da prirodnije ne moze biti! :D Preporuka svima koje se bore za potomstvo-navalite na sumski med! :lol:
jelence
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 7:41 pm

Post od jelence »

Zdravo devojcice sa foruma,

zelela bih da pitam ako neko ima telefon doktorke Ivanovic da mi da jer sam uglavnom sve procitala sta pisete i samo cu Vam reci da ja na potomstvo cekam 9 god. i dalje ne gubim nadu,nekako znam da ce biti :)
samo hrabro i napred
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

011/2852-111
011/2852-333
Srecno :D
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Kad se vec pise o jajovodima...obzirom da sam u istom problemu...pre 4 dana sam imala histeroskopiju sa skidanjem polipa na cervikalnom kanalu i u materici.....sve mi je dobro proslo...za laparaskopiju jos nisam isla,tj. trebala sam ali nisam dobro podnela anesteziju,tako da sam skinuta sa stola i operacija odlozena......tako da sam se posle godinu dana osmelila da idem na histeroskopiju i to privatno..gde mi je sve bilo super...sto se tice mog straha.....ali nameravam da idem na IVF...Imam sledeci nalaz sa HSG,pa me zanima taj problem zavrsetka...kod jajovoda..jer nameravam da ne radim laparaskopiju,vec da idem na IVF...
Nalaz
Uterus u AVF,sinistroponiran trouglastog oblika kavuma homogeno ispunjen kontrastom.Leva tuba izvijugana,propusta kontrast celom duzinom i kontrast se slobodno izliva u trbusnu duplju.Desna tuba vidljiva celom duzinom ,ali kontrast se u trbusnu duplju izliva oskudnije.ima se utisak da se zavrsava u PERITUBARNIM PRIRASLICAMA.

E SAD STA ZNACI TO KAD SE ZAVRSAVA U PERITUBARNIM PRIRASLICAMA...i da li ce biti problema kod IVF-a...

pozdrav i hvala
show bussines
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 22, 2007 6:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od show bussines »

Ljudi, bez zelje da nekog jos vise zbunim, ipak ne mogu da precutim svoje iskustvo. Meni je na HSG-u ustanovljen Hydrosalpinx desno, koji mi je cak stvarao velike probleme posle HSG-a, (svaka druga ovulacija veoma bolna, sa izlivanjem tecnosti u Douglasov spag) i ti problemi traju i dan danas, svaki drugi mesec. Medjutim, niko to nijedanput nije pomenuo kao prepreku za IVF, ispalo je cak da je to maltene bila i indikacija?! Bilo kako bilo, IVF je uspeo iz prvog puta, majka sam zdravih trogodisnjih blizanaca.
Ovim putem koristim priliku da svim nesrecnim parovima koji kroz to prolaze pozelim srecu i uspeh na tom putu, i pozivam ih da mi se jave ako mogu da pomognem savetom ili podrskom.
Odgovori