laparaskopija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

jana-jance
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 12:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

da se pridruzim

Post od jana-jance »

Pozdrav svima
moram prvo da kazem da mi je forum bio od velike pomoci.

Drugo, volela bi da pitam dli ima nekoga ko je radio laparoskopiju u Betaniji u skorije vreme? 16 aprila treba da idem da mi kazu termin a dotad skuplaj papire.Kako je sa anestezijom? Koliko traje ukupan oporavak?
I da..zasto moj muz mora da radi spermogram :)
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

Ja sam radela laparo i histero,bas me je bolelo posle operacije,ne rezovi vec utroba unutra,skidali su mi priraslice.Dali mislite da mogu sada ostati u drugom stanju?Kazu da toliko sam imala priraslica da nista nije moglo da prodje.
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

Ja sam operisana 22.04.09 i jos se oporavljam,sa anesezijom nisam imala nikakav problem.Imam samo bolove,sada nije strasno.Srecno.
dacica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 1:21 am

Post od dacica »

posle 4 dana prodje sve,a posle 7 kada skinu konce...zaboravis da si radila...nista strasno
Jeca_Pereca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Jeca_Pereca »

ja sam operisana prije mjesec dana , imala istovremeno laparaskopiju i histeroskopiju ....nista strasno, vec drugi dan sam se ustajala i setala
Odgovori