Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
1. strije nemaju veze za pilulama-koliko ja znam.
2. ne kupuj novo pakovanje, vec popij tih 20 i napravi pauzu od 7 dana. Pocinjes s novom kutijom 8. dana.
da, osobe sa iovako osetljivom kozom. nije yasmin nista uradio tvojoj kozi sto joj se inace ne bi desilo zbog malo previse rastezanja ili istezanja. kupi neki dobri preparat protiv strija u apoteci, a za ove koje su nastale nema leka osim lasera.
IKSA, ja sam godinama pila kontracepciju, meni je receno 9 meseci pa tri meseca pauza i tako u krug.... Moja drugarica pije iz istih razloga kao i ti i ona pravi pauzu posle 9 meseci. E, sad neki doktori kazu da ne treba sokiratorganizam sa pauzama, a neki kazu da su pauze potrebne da bi mozda organizam pokusao da sam postigne dozu hormona na koju je navikao u toku konzumiranja kontracepcije, i da se jednostavno malo odmori od hormona uz to je taj period pauze idealan da se urade i analize hormona jer tada nisi pod terapijom. Ja sam pravila pauzu...ne znam. Vidi kome ces verovati, ima istine i u jednom i u drugom.