kratko pitanje vezano za pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

1. strije nemaju veze za pilulama-koliko ja znam.
2. ne kupuj novo pakovanje, vec popij tih 20 i napravi pauzu od 7 dana. Pocinjes s novom kutijom 8. dana.
sophie87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 6:40 pm

Post od sophie87 »

Imaju!

Pise tamo da osobe sa osjetljivom kozom mogu da ih dobiju!
Medicus curat, natura sanat.
DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

da, osobe sa iovako osetljivom kozom. nije yasmin nista uradio tvojoj kozi sto joj se inace ne bi desilo zbog malo previse rastezanja ili istezanja. kupi neki dobri preparat protiv strija u apoteci, a za ove koje su nastale nema leka osim lasera.
sophie87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 6:40 pm

Post od sophie87 »

Hvala!
Medicus curat, natura sanat.
Rada Q
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Rada Q »

Mislim da strije imaju veze sa pilulama, citala sam i slusala na TV-u o tome. A i ja ih dosta imam od kada koristim pilule.
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od megili »

IKSA, ja sam godinama pila kontracepciju, meni je receno 9 meseci pa tri meseca pauza i tako u krug.... Moja drugarica pije iz istih razloga kao i ti i ona pravi pauzu posle 9 meseci. E, sad neki doktori kazu da ne treba sokiratorganizam sa pauzama, a neki kazu da su pauze potrebne da bi mozda organizam pokusao da sam postigne dozu hormona na koju je navikao u toku konzumiranja kontracepcije, i da se jednostavno malo odmori od hormona uz to je taj period pauze idealan da se urade i analize hormona jer tada nisi pod terapijom. Ja sam pravila pauzu...ne znam. Vidi kome ces verovati, ima istine i u jednom i u drugom.
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Megili,
pijem ih duze od godinu dana, nisam pravila pauzu i sa sada i ne planiram da ih ostavljam. Prijaju mi. Resile su sve moje probleme :) . Pozdrav!
Odgovori