kontraceptivne pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

AGabriel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 5:20 pm

Re: kontraceptivne pilule

Post od AGabriel »

Molim za pomoć, pošto ovo ne ide na dobro. Pijem Logest od novembra prošle godine,a razlog za ovaj vid terapije je preporuka lekara zbog bolnih(onesvešćivala sam se od bolova) i obilnih menstruacija+akne. Period adaptacije od oko tri meseca prošao je sa mučninom, bez probojnih krvarenja, akni uglavnom nema, bolovi su prestali krvarenje umereno, ma sve krasno, osim kilaže koja je posle tog perioda adaptacije, kad sam čak malo i smršala, naglo promenila tok, apetit mi se provalio, katastrofa. Poslednja dva meseca intenzivno vežbam, ali efekti su gotovo nevidljivi. Što se ishrane tiče, veoma je umerena, bez slatkiša, tu i tamo dozvolim sebi manje količine neke hrane sa ukusom, jer bih pojela sve što leti, hoda ili gmiže, ako je dobro začinjeno:).Postoje li pilule koje imaju takođe manje doze hormona(nisam rađala, imam 25godina) i drugačije dejstvo, tj. bez ove katastrofalne nuzpojave? Osim toga, poslednjih desetak dana osećam konstantan umor, a spavam i po 12 časova u toku 24h. Pomozite!!!
Odgovori