klinike za veštačku oplodnju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

copapica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2009 1:08 pm

Post od copapica »

Danijela9, ja sam bila kod dr Goce samo jednom, mislim da je ona temeljna i da ima jako mnogo uspaha, meni su preporuka bile dve žene koje su iz prvog puta ostale u drugom stanju i rodile. Možda preterujemo misleći da se ništa nije desilo za pola godine, ali (ja ne volim one dobre stare) ali, zaista ko zna zato je to dobro, možda radi polako, pa zato i ima tako veliki uspeh, ja sam odlučila da ću izgurati kod nje i nadati se najboljem, jer posle istraživanja gde ići, kao što rekoh ona mi je bila na prvom mestu, a drugo je daleko zaostajalo, bila bi to verovatno Jevremova, ali, ne znam kod koga. Želim ti, kao i sebi, mnogo strpljenja!!
bokica78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 2:07 pm

Post od bokica78 »

ja sam kod dr. goce vec dve godine. o njoj sam cula sve najbolje zato sam se i odlucila za tu bolnicu. medjutim....radila sam tri vantelesne prva i druga su takodje prica za sebe, ne samo da nisu uspele nego vrlo rano prokrvarim 7 i 8 dan sto dr goca nije umela da objasni. ima tu mnogo toga da se prica ali najgore je sto mi se posle treceg embriotransfera dogodila vanmatericna trudnoca. kako su oni otisli na kolektivni godisnji poslali su me na zvezdaru u gradsku bolnicu gde sam tretirana kao...objasnila sam na nekim drugim temama sta mislim o toj bolnici. sve u svemu ona i dalje vazi za najbolju ali meni je pukao film. tako da ne znam kome sad da se obratim
copapica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2009 1:08 pm

Post od copapica »

Stvarno mi je mnogo žao, i najlakše i najteže je davati drugom savete, ali ovo je zasigurno, pokušaj da ostaviš po strani kako si negde tretirana, i da kad god ti je teško setiš se svog cilja, jer zar nismo tretirani kao stoka, za naše rođene pare, u ovoj Srbiji za sve što nam treba, lekar, dokumenta, sve. Na koncu, da toliko ne želimo decu, ne bi svoj organizam izlagale svemu što VTO nosi, zato pokušaj da u sebi nađeš snage i nemoj da se predaješ. Mislim ja bih svakom dala savet da se ne predaje za bilo šta.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Ja sam se malo dotakla vaših dilema...klinika za vto....Na temi Vantelesna oplodnja...
Odgovori