Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Nisam trudna. Proslo je vreme oporavka, fizickog jeste, a za psihicki oporavak ne znam da li ce ikad u potpunosti doci... Svejedno, sada radimo na novoj trudnoci
Za ZAKLINAP:kako napreduje trudnoca i jel sve ok?!Drage moje dame,puno vas pozdravljam i ljubim, javite se bice nam svima lakse!!!!!!!!!!![/quote]
Draga moja izvini sto ti se nisam odmah javila u bolnici sam pa nisam imala mogucnost. Ovde sam jer su mi uradili jos jedan serklaz jedan je uradjen u 16nedelji a sada jos jedan jer kao ovaj je bio slab pa da bude sigurnije! Ja sam sad 26+5 i nadam se da ce biti ok inace lezim non stop i nepada mi napamet da ustanem.Imam jos tako malo da izguram nadam se da ce ovog puta biti sve ok jer sam u pravim rukama a kazem ti samo pozitivne misli mogu da dovedu i do pozitivnog ishoda!!! mozes mi poslati i PP ako zelis tu sam za sva pitanja!!!!Pozzzz saljemo ti zagrljaj nas dve!!!!