"Jesam li prvi"..????
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 4:04 am
"Jesam li prvi"..????
Kao sto i u naslovu mozete pretpostaviti sta me zanima,imam jedno pitanje bio sam u vezi s jednom devojkom i kada je doslo to famozno da tacnije "prvi sex" rekla mi je da cu joj biti prvi i sada najverovatnije kao i svaki muskarac pomisli bice krvi,medjutim krvi nije bilo ali ju je bolelo ne nesto preterano ali je bilo tesko "prodirati" dalje...Da li mi mozete reci nesto vise o tome,zasto krvi nije bilo??
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 1:17 pm
?
Nikola 1989 - ocigledno si vrlo nesiguran u sebe kada se bavis mislju da li joj ili nisi bio prvi ??!!
Mislim, kakve to ima veze ?
Sta ako jesi?
Sta ako nisi ?
?

Mislim, kakve to ima veze ?
Sta ako jesi?
Sta ako nisi ?
?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 4:04 am
Re: ?
Ima veze ne volim laz,a meni je znacilo,zato sto je bio prvi put!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 7:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
razumem ja to, razumem
Nikola, moram reci da te u potpunosti razumem zasto si postavio ovakvo pitanje...svaki muskarac veoma dobro pamti tih 12 do 15 sekundi zadovoljstva prvog seksa
, i nemoj da se vadis povodom toga, svima je isto. Jedino ne razumem zasto bi brinuo o tome da li je krvarila... shvati to kao dobru stvar. Svaka devojka je razlicita, drugacije reaguje. Mozda si je samo dovoljno opustio i "pripremio" tako da nije bilo napetosti...opet mozda joj i nisi bio prvi, ali seti se da devojke ne lazu preterano o tome. Krvarenje nije tu da bi obelezilo prvo seksualno iskustvo vec bolno iskustvo devojke prilikom probijanja himena, opek kazem ne mora biti tako. Ne znam zasto bi voleo da se bakces sa svom tom krvlju, boli...a opet samo radi reda. Nadam se da ste jos zajedno i da imate odnose i dalje. Lepo je sto si izrazio zabrinutost za tu situaciju jer to pokazuje da ti je stalo do nje, a to je poenta svega...
Ono sto si napisao bilo bi kao kada bi se vojnik vratio sa boista zaleci se kako ga ni jedan metak nije pogodio....^_^

Ono sto si napisao bilo bi kao kada bi se vojnik vratio sa boista zaleci se kako ga ni jedan metak nije pogodio....^_^
Dragi muskarci, niste u nista privilegovanijoj situaciji nego zene, tj. bas kao i mi, da li ste nekome prvi partner ili niste ne mozete da odredite bas nikako. Mozete jedino da verujete ili ne verujete toj osobi, a ako joj ne verujete, zasto se uopste upustati u vezu sa njom? Mozda ta devojka ima vibrator i koristi ga s vremena na vreme, pa si joj ti prvi seksualni partner ali tvoj penis nije prvi objekat u njenoj vagini, je l' bi ti to smetalo? A ako ti smeta sto je ona masturbirala pre prvog seksa, je li ti smetalo i kada si ti masturbirao dok si jos bio nevin? Mislim stvarno...
Hahaha, ovo mi se mnogo svidja! Svaka cast!!!donka napisao:Dragi muskarci, niste u nista privilegovanijoj situaciji nego zene, tj. bas kao i mi, da li ste nekome prvi partner ili niste ne mozete da odredite bas nikako. Mozete jedino da verujete ili ne verujete toj osobi, a ako joj ne verujete, zasto se uopste upustati u vezu sa njom? Mozda ta devojka ima vibrator i koristi ga s vremena na vreme, pa si joj ti prvi seksualni partner ali tvoj penis nije prvi objekat u njenoj vagini, je l' bi ti to smetalo? A ako ti smeta sto je ona masturbirala pre prvog seksa, je li ti smetalo i kada si ti masturbirao dok si jos bio nevin? Mislim stvarno...

donka napisao:Dragi muskarci, niste u nista privilegovanijoj situaciji nego zene, tj. bas kao i mi, da li ste nekome prvi partner ili niste ne mozete da odredite bas nikako. Mozete jedino da verujete ili ne verujete toj osobi, a ako joj ne verujete, zasto se uopste upustati u vezu sa njom? Mozda ta devojka ima vibrator i koristi ga s vremena na vreme, pa si joj ti prvi seksualni partner ali tvoj penis nije prvi objekat u njenoj vagini, je l' bi ti to smetalo? A ako ti smeta sto je ona masturbirala pre prvog seksa, je li ti smetalo i kada si ti masturbirao dok si jos bio nevin? Mislim stvarno...
Hahahahahaha... Bravo!!!

Re: "Jesam li prvi"..????
"Ma nisi prvi sigurno. Niste nakupili kadu krvi, e tek tada bi joj sigurno bio prvi..."Nikola 1989 napisao:Kao sto i u naslovu mozete pretpostaviti sta me zanima,imam jedno pitanje bio sam u vezi s jednom devojkom i kada je doslo to famozno da tacnije "prvi sex" rekla mi je da cu joj biti prvi i sada najverovatnije kao i svaki muskarac pomisli bice krvi,medjutim krvi nije bilo ali ju je bolelo ne nesto preterano ali je bilo tesko "prodirati" dalje...Da li mi mozete reci nesto vise o tome,zasto krvi nije bilo??

KOJU SI TI NJOJ GARANCIJU DAO DA JE ONA TEBI PRVA? Gađao si pupak? Oko? Uvo? Žulj na nožnom prstu?
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: "Jesam li prvi"..????
remi napisao: KOJU SI TI NJOJ GARANCIJU DAO DA JE ONA TEBI PRVA? Gaðao si pupak?