Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
[quote="Nikola 1989"]Kao sto i u naslovu mozete pretpostaviti sta me zanima,imam jedno pitanje bio sam u vezi s jednom devojkom i kada je doslo to famozno da tacnije "prvi sex" rekla mi je da cu joj biti prvi i sada najverovatnije kao i svaki muskarac pomisli bice krvi,medjutim krvi nije bilo ali ju je bolelo ne nesto preterano ali je bilo tesko "prodirati" dalje...Da li mi mozete reci nesto vise o tome,zasto krvi nije bilo??[/quote]
Daj bre ne moras da se brines )) I ja sam mladja od tebe pa mi je prvo iskustvo bilo prelepo )) I nisam krvarila jer je mnogo pazio i radio sve kako treba, a i na neki nacin slatko je jer se volite )) Razumem da ti znaci da si joj prvi ali to sad stoji na tebi dal joj verujes ili ne ))) A i moj savet - Ako se devojka grcila od bolova tokom prvog puta,ako te je grebala i jaukala od bola,ne bi sumnjala da si joj prvi a ako nije - steta onda je lazov zesci
[quote="Nikola 1989"]Kao sto i u naslovu mozete pretpostaviti sta me zanima,imam jedno pitanje bio sam u vezi s jednom devojkom i kada je doslo to famozno da tacnije "prvi sex" rekla mi je da cu joj biti prvi i sada najverovatnije kao i svaki muskarac pomisli bice krvi,medjutim krvi nije bilo ali ju je bolelo ne nesto preterano ali je bilo tesko "prodirati" dalje...Da li mi mozete reci nesto vise o tome,zasto krvi nije bilo??[/quote]
Daj bre ne moras da se brines )) I ja sam mladja od tebe pa mi je prvo iskustvo bilo prelepo )) I nisam krvarila jer je mnogo pazio i radio sve kako treba, a i na neki nacin slatko je jer se volite )) Razumem da ti znaci da si joj prvi ali to sad stoji na tebi dal joj verujes ili ne ))) A i moj savet - Ako se devojka grcila od bolova tokom prvog puta,ako te je grebala i jaukala od bola,ne bi sumnjala da si joj prvi a ako nije - steta onda je lazov zesci
" Ako se devojka grcila od bolova tokom prvog puta,ako te je grebala i jaukala od bola,ne bi sumnjala da si joj prvi a ako nije - steta onda je lazov zesci "
Ovo gore je potpuna glupost i vidi se da je napisalo neko dete. Ako se neko grcio od bolova onda nesto nije bilo u redu ili je sve radjeno na silu i partner se nije bas mnogo potrudio da devojci bude lepo.
Prvi put moze da bude sasvim lep, a sto se krvi tice to je toliko individualno da je potpuna glupost na osnovu toga postavljati tezu nevina ili nije..... Ako ne verujete jedno drugom, cudno da ste stigli do sexa.
Jeste, steta ako joj je prvi put bio lepo i prijatno iskustvo, bar onoliko koliko je bilo prijatno i njenom decku, bez jaukanja i bolova... stvarno steta
Da li je dvadeset prvi ili jedanaesti vek u zemlji Srbiji, ja i dalje nisam sigurna...
E stvarno kakvog li pitanja, šta je sledeće "jel je preporučljivo za devojku da nosi pijas nevinosti do braka?" Missliiiiiiim...
Nego, evo i ja da se prijavim: ništa prvi put, u toku odnosa. Posle nekoliko sati je bilo par kapljica. I drugi put je bilo isto tako. Naravno, dečko je posle rastrubio celoj školi da nisam bila nevina, pa su počele da se raspredaju priče i razne izmišljotine kada sam i kako izgubila nevinost. Idiotarija čime se deca bave. Stvarno odvratno. Tako da, nemojte se primati na te priče "mora da boli". Ne mora, pogotovo ako ste se u detinjstvu bavile nekim sportom gde ima dosta istezanja, kao npr. gimnastikom, kojom sam se bavila ja. I da ponovim ono što su rekle neke pametne ženske osobe ovde: to je taaaaakooooo prokleto nebitno da li si nekom bio prvi ili ne. Daj bre, izadji čoveče iz srednjeg veka.
Sta te muci sokole!? Ako nisi prvi, sigurno je da si drugi Ja nisam bio ni sa jednom kojoj sam bio 3. ili 4... Najcesce drugi, ali prvi u kojeg se istinski zaljubila
Imao sam cak jednu koja me ganjala za ocinstvo, posle sexa za kondomom... zaboravila mala!
Hocu reci, kakve veze ima koji si!
Ovo mi je smesno jer je i moj muz slicno reagovao tj.rekao mi je tek posle da je posumnjao posto nije bilo krvi, ali ipak se videlo po mom neiskustvu sta je i kako je...
Muskarci, muskarci, upustaju se u odnose a pojma nemaju! Njima je vazna samo praksa a teoriju ko sisa pa onda dodje do ovakvih zabluda i sumnji....
Znaci, tokom prvog odnosa krv se moze a i ne mora se pojaviti a takodje i bol. To zavisi i od toga koliko je devojka opustena i da li to ona stvarno hoce... Mene npr.nije uopste bolelo i taj prvi sex mi je bilo nezaboravno iskustvo kojeg se i dan danas rado secam...
Ni mojoj devoji nije isla krv, ali ni u jednom trenutku nisam sumnjao u nju, jer joj verujem.
Ne znam zasto joj ne verujes, verujem da bi ti rekla u slucaju da joj nisi, devojke su iskrenije sto se tice toga, ma i svega ostaloga, od muskaraca
Lazov zesci...Nisam bio dugo ovde pa vam zato nisam odg....
Sta te muci sokole!? Ako nisi prvi, sigurno je da si drugi Ja nisam bio ni sa jednom kojoj sam bio 3. ili 4... Najcesce drugi, ali prvi u kojeg se istinski zaljubila
Imao sam cak jednu koja me ganjala za ocinstvo, posle sexa za kondomom... zaboravila mala!
Hocu reci, kakve veze ima koji si!
Aloooo bre ljudi ja sam samo zeleo da cujem i tudja misljenja,sta se svadjate koji djavo...Hunter ZAKON bravo care
Nikola 1989 napisao:Daj bre ne moras da se brines )) I ja sam mladja od tebe pa mi je prvo iskustvo bilo prelepo )) I nisam krvarila jer je mnogo pazio i radio sve kako treba, a i na neki nacin slatko je jer se volite )) Razumem da ti znaci da si joj prvi ali to sad stoji na tebi dal joj verujes ili ne ))) A i moj savet - Ako se devojka grcila od bolova tokom prvog puta,ako te je grebala i jaukala od bola,ne bi sumnjala da si joj prvi a ako nije - steta onda je lazov zesci
Lazov zesci...Nisam bio dugo ovde pa vam zato nisam odg....
smijesno mi je ovo spavao sam sa jednom koja je jaukala, grebala ,vristala id...a bio sam joj 100-ti
Mozda ta devojka ima vibrator i koristi ga s vremena na vreme, pa si joj ti prvi seksualni partner ali tvoj penis nije prvi objekat u njenoj vagini, je l' bi ti to smetalo? A ako ti smeta sto je ona masturbirala pre prvog seksa, je li ti smetalo i kada si ti masturbirao dok si jos bio nevin? Mislim stvarno...[/quote]
pa svako bi zelio nevinu a ne neku koja je spavala sa 200 momaka a ime im ni nezna i sjutra kad te vidi na ulici ima da ti se zasmije u facu i da pomisli kako sam te j**o
vi biste da se jeb**e a da vam ne ulazi
e nemozeeeeeeeeeee
donka napisao:Mozda ta devojka ima vibrator i koristi ga s vremena na vreme, pa si joj ti prvi seksualni partner ali tvoj penis nije prvi objekat u njenoj vagini, je l' bi ti to smetalo? A ako ti smeta sto je ona masturbirala pre prvog seksa, je li ti smetalo i kada si ti masturbirao dok si jos bio nevin? Mislim stvarno...
pa svako bi zelio nevinu a ne neku koja je spavala sa 200 momaka a ime im ni nezna i sjutra kad te vidi na ulici ima da ti se zasmije u facu i da pomisli kako sam te j**o
vi biste da se jeb**e a da vam ne ulazi
e nemozeeeeeeeeeee
Hmm, mislim da se moj post nije odnosio na to, vec na cinjenicu da ako devojka masturbira i koristi vibrator ne mozes da procenis da li je spavala sa 0 ili sa 200 momaka... drugim recima jedini nacin da to saznas je da je pitas, ovako fizicki se ne moze utvrditi je li nevina ili nije. (A ne moze ni ako ne masturbira, mnoge devojke ili nemaju himen ili je tako tanak i osetljiv da se rastegne ili pukne pri obicnoj fizickoj aktivnosti, zbog bavljenja sportom i slicno)
S druge strane, devojka moze da spava sa 200 momaka a da zadrzi himen ako je dovoljno debeo i elastican, nekim zenama on pukne tek na porodjaju. Naravno sada postoji i plasticna hirurgija pa se moze napraviti i vestacki himen.
Sve u svemu, muskarac moze da sazna da li je devojka nevina jedino na onaj nacin na koji ona moze da sazna da li je on nevin - ravnopravnost polova.