Naime, vec neka 3 meseca imam bolove u donjem desnom delu stomaka i doktori kazu da nije slepo crevo. 27.10.2010. sam isla na ginekoloski pregled privatno nadajuci se da ce se doktorka bolje posvetiti mom problemu nego u drzavnim ustanovama. Ona mi je uradila Papa test (rezultat je II), vaginalni sekret je III grupa i manuelni pregled po kom je zakljucila da imam Andexoparametritis chronica i prepisala mi je Doxyciklin tbl. 1x1 10 dana, Chymoral tbl. 3x1 15 dana i Polyginax vaginalete 12 dana.....
Sve je bilo ok dok je trajala terapija, medjutim, nakon meseca dana (kada su se bolovi ponovo javili), otisla sam na kontrolu i tada mi je dijagnoza bila Adnexitis subacuta i Colpitis pa sam dobila da pijem Hemomicin 6 dana i Gino-daktanol vaginalete (koje nisam mogla da koristim jer sam radila nocne smene pa nije bilo izvodljivo ali mislila sam da ih koristim cim mi prodje menstruacija).
Sve to bude ok, ja dobijem menstruaciju 21.12. i trajala mi je do 28.12. MEDJUTIM, JA PONOVO DOBIJEM 1.1.2011. (bas onako za srecnu Novu godinu).
Sad se vec plasim, jer pored silne terapije nije me bas prosao "problem" i vec mi svasta prolazi kroz glavu kao sto je npr. vanmatericna trudnoca koja moze biti uzrok krvarenja van menstruacije. Planiram da zakazem pregled cim prodju praznici i cim mene prodje ova neocekivana menstruacija.. Zaboravih da pomenem, ciklusi su mi na 30 do 35 dana, tako da su me ovih 10 dana razmaka izmedju dve menstruacije bas uzdrmali....

Unapred zahvaljujem svima koji ce mi (nadam se) pomoci ili bar pokusati.... Pozdrav!