Imam gadan problem :(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

novizivot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 2:06 pm

Re: Imam gadan problem :(

Post od novizivot »

cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana zanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
novizivot
Novi član
Novi član

Post od novizivot »

cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana vanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

novizivot napisao:cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana vanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
Sve je to normalno...
novizivot
Novi član
Novi član

Post od novizivot »

a znate li kako se radi prvi kontrolni pregled posle vanmatericne operacije jeli samo ultrazvuk ja idem sad na prvi pregled posle mesec dana od operacije
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zli doktor »

novizivot napisao:a znate li kako se radi prvi kontrolni pregled posle vanmatericne operacije jeli samo ultrazvuk ja idem sad na prvi pregled posle mesec dana od operacije
Sve zavisi od Dr-a. Ultrazvučni pregled je sasvim dovoljan. POzzzz
novizivot
Novi član
Novi član

Post od novizivot »

sad ste me malo umirili imam fobiju od rucnog pregleda hvala vam
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zli doktor »

novizivot napisao:sad ste me malo umirili imam fobiju od rucnog pregleda hvala vam
To recite i doktoru na kontroli da vas ne bi "mučio" bez preke potrebe... :)
Pozz
Odgovori