Imam gadan problem :(
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Imam gadan problem :(
cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana zanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana vanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Sve je to normalno...novizivot napisao:cao devojke ja sam tako imala problema pre mesec dana bolelo me je bas dosta jedva sam izdrzavala zavrsila sam u bolnicu rekli mi da je tumor jajnika a posle 3 dana vanmatericna operisali su me sad mi 2 dana pred ciklus curi nesto tamno kao tamna krv neznam da li je normalno sva sam isprepadana
a znate li kako se radi prvi kontrolni pregled posle vanmatericne operacije jeli samo ultrazvuk ja idem sad na prvi pregled posle mesec dana od operacije
-
- Aktivan član
Sve zavisi od Dr-a. Ultrazvučni pregled je sasvim dovoljan. POzzzznovizivot napisao:a znate li kako se radi prvi kontrolni pregled posle vanmatericne operacije jeli samo ultrazvuk ja idem sad na prvi pregled posle mesec dana od operacije
sad ste me malo umirili imam fobiju od rucnog pregleda hvala vam
-
- Aktivan član
To recite i doktoru na kontroli da vas ne bi "mučio" bez preke potrebe...novizivot napisao:sad ste me malo umirili imam fobiju od rucnog pregleda hvala vam

Pozz