Ooo dushice drage, smirenice moje, konacno nadjoh malo vremena, pa reko' da vidim sta mi rade drugarice! Ccc nemojte, bre, da se brinete, nema razloga za to, verujte mi. Da vas podsetim, mirenu imam 2,5 god. i sve je, Bogu hvala, u redu. Najvazniji je 1.korak, a to je da vam telo ne odbaci spiralu, pa zar ne?Ali dobro, i ako se to desi, idemo dalje...Znachi, sve sto vam se desava je apsolutno normalno. Jedino sto predstavlja opasnost je eventualno nenormalno krvarenje-to bi bio znak da mirena nece da ostane u nasem telu. Ja vam predlazem da se opustite i ne brojite dane, ma ko ih...shisha. Nebitno je da li je 22, 23, 18 ili ne znam koliko dana, jer MENSTRUACIJE one LUDACHKE, ODVRATNE, BLJUZGAVE- N E M A ! Pa to nam je bio problem, zar ne?Posle onih patnji kad nisam mogla do wc-a da idem normalno, nego pridrzavajuci se za zid, prestanak tih muka je zaista frapantan, ali verujte da je to vreme iza nas, jer smo mi srecnice-mirenice! Voli vas vasha sanyalica.
P.S. Martat, ti si jedno srce. Citala sam postove i zaista je divno koliko se trudis da ohrabris nase drugarice, forumashice, doktorice.