Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Hvala na brizi!
Ne nameravam da idem vise na UZ (mada imam zakazanu neki
kontrolni, za 2 nedelje, glatko cu da ga preskocim). Doktorka sa UZ mi je predlozila da eventualno mogu negde u 36. nedelji da odradim color doppler, ali videcu i za to. Dosta mi je pregleda, mrcvarenja i lekara za ovu trudnocu! Sad hocu malo da uzivam! :wi Bar do sledece trudnoce...
Trudnjaco, danas sam posle duzeg vremena na forumu. Jako mi je drago da ti se ispunila zelja i da cekas bebu. Pomislila sam na tebe nekoliko puta. Zelim ti sve najbolje a nadam se da cu uskoro, cim malo odradim u ovoj novoj firmi i ja ponovo pokusati. Zelim ti puno srece .
bibba
Big papa,nisam znala da imam fanove. Sve je dobro da bolje ne moze! Uveliko spremamo prvi rodjendan, ucimo da hodamo i cak pokusavamo da jedemo sami (pa nahranimo i namestaj) a glavica je najnormalnija moguca! Samo ja jos imam "traume" pa povremeno pogledam Lenine vrsnjake i vidim da pola njih ima manje glavice (sta li bi tek njima rekli?-salim se!)Okacicu neku novu sliku sa rodj.na Bebe sa foruma
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Trudnjača: "Samo ja jos imam "traume" pa povremeno pogledam Lenine vrsnjake i vidim da pola njih ima manje glavice "
Dvoumim se da li da ti pošaljem jedan tekst koji bi mogao malo da zaokrene filozofski pristup i pomogne u širem sagledavanju fenomena prenatalne dijagnostike. To jest, šaljem ti, ako ćete da radite na batama i sekama...