Ginekolog u domu zdravlja Zvezdara
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
Molim za preporuku, ako neko ima iskustva sa ginekolozima iz doma zdravlja zvezdara.
Prosto ne smem da odem "na pamet", bice mi lakse ako cujem necije iskustvo.
hvala i izvinjavam se ako postoji slicna tema.
Dr Pedja Mitrovic, mada nisam sto posto sigurna da radi tamo ili u bolnici.
Nemam licno iskustvo sa njim, ali mi ga je jednom preporucila moja dr kad je trebala duze da odsustvuje, ako mi zatreba, a i cula sam nekoliko pozitivnih komentara o njemu na nekom od foruma.
Srecno!
Nemam licno iskustvo sa njim, ali mi ga je jednom preporucila moja dr kad je trebala duze da odsustvuje, ako mi zatreba, a i cula sam nekoliko pozitivnih komentara o njemu na nekom od foruma.
Srecno!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
kikica napisao:Dr Pedja Mitrovic, mada nisam sto posto sigurna da radi tamo ili u bolnici.
Srecno!
ja sam posle embriotransfera zavrsila na zvezdari zato sto se ispostavilo da je vanmatericna trudnoca. ono je KLANICA
Re: Ginekolog u domu zdravlja Zvezdara
skorpija_jarac napisao:Molim za preporuku, ako neko ima iskustva sa ginekolozima iz doma zdravlja zvezdara.
ZVEZDARA JE KLANICA!!! NISU MI NI RANE POGLEDALI POSLE LAPAROSKOPIJE
Re: Ginekolog u domu zdravlja Zvezdara
skorpija_jarac napisao:Molim za preporuku, ako neko ima iskustva sa ginekolozima iz doma zdravlja zvezdara.
ZVEZDARA JE KLANICA!!! NISU MI NI RANE POGLEDALI POSLE LAPAROSKOPIJE MORAM SE ISPRAVITI-GRADSKA BOLNICA JE U PITANJU

Dr Julijana Polic je sasvim ok. Ona je nacelnik ginekologije u DZ Zvezdara.
Problem je sto radi samo pre podne i to najcesce samo do 11 sati.
P.S. Skorpijo ne znam kako mislis da ti gledaju rane posle laparoskopije. Kazu da je normalno da krv ide iz rane kod pupka nakon operacije dok se ne ocisti.
Ja sam radila u Visegradskoj imam dva reza i niko mi ih nije gledao dok nisam skinula konce posle pet dana.
Problem je sto radi samo pre podne i to najcesce samo do 11 sati.
P.S. Skorpijo ne znam kako mislis da ti gledaju rane posle laparoskopije. Kazu da je normalno da krv ide iz rane kod pupka nakon operacije dok se ne ocisti.
Ja sam radila u Visegradskoj imam dva reza i niko mi ih nije gledao dok nisam skinula konce posle pet dana.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 11:19 pm
Dr. Divna Zdravkovic je vrlo strucna doktorka, njene koleginice iz doma zdravlja njoj salju pacijente na kolposkopiju, temeljita je i direktna. Nikako drska, pre bi se moglo reci ostra kritika pacijentkinjama koje ne dolaze redovno na kontrolu. A TO JE SAMO U NASU KORIST, ZAR NE?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 11:19 pm
Dr Divna Zdravkovic. Njeno ime i prezime sve govore o njoj. Malo sam se nasalila, ali u tome ima istine.