Ginekolog u domu zdravlja Zvezdara

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

ependorfica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am

Post od ependorfica »

Dd Nerandzic,
definitivno!
MAda sam kad je ona odsutna isla kod dr Smiljanica i takodje sam skroz zadovoljna!
nemica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 9:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nemica »

DR JULIJANA POLIĆ izuzetan lekar. Prijatna osoba,profesionalac,i što mi se najviše dopada posvećuje dosta pažnje razgovoru sa pacijentkinjom što je meni jako bitno jer mi je svaki odlazak kod ginekologa sam po sebi stresan :cry: ODLIČAN LEKAR! Radi sa trudnicama svaki dan (ja mislim....) a sa adolescentima ponedeljkom i četvrtkom. Jedini problem je to što radi samo prepodne do 11...
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Ineresantno, rafaeladarling i nemica se ulogovale da bi ostavile post za Zdravkovic odnosno Polic! To se cesto desava!
Da li ste ako ne doktorke licno, bar u rodu s njima?
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Re: Ginekolog u domu zdravlja Zvezdara

Post od nabla »

Galo, sve si u pravu.
rafaeladarling napisao:Dr. Divna Zdravkovic.... je vrlo strucna doktorka....temeljita je i direktna..... Nikako drska
Nemam obicaj da kritikujem docove, ALI.........
Ja sam glavom bez obzira pobegla iz DZ Zvezdara, a vodila me (davno to bese- pre desetak godina) upravo "cenjena" dr Zdravkovic. Da nisam slucajno dopala na zamenu, ko zna u kakvu kasu bi se pretvorio moj grlic (njenom "temeljitoscu" sam dogurala dotle da sam bila poslata od strane doce na zameni na biopsiju grlica zbog sumnjive pape i ranice koju ona nije smatrala hitnom za lecenje jer zaboga bilo je bombardovanje).
A lecenje upale jajnika na svakih par meseci injekcijama garamicina bez da se proveri vaginalni i cervikalni bris i vrsta bakterija i lecenje primarnog uzroka upale jajnika.....
Ma necu ni da komentarisem- kad cujem njeno ime, dodje mi da explodiram. Zbog nje nemam poverenja ni u jednu gin iz Doma Zdravlja!!!!!!!!
Zapamtila sam ju za citav zivot!
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
nemica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 9:11 am

Post od nemica »

:) ha,nisam u rodu sa doktorkom Polić,niti sam doktorka... stvarno mislim da je zena ok i da je jako prijatna. A pošto je tema "ginekolog u domu zdravlja" htela sam da preporučim dr za koju sam se uverila da je zaista dobra. Ako vi imate neka loša iskustva recite
Gala06
Aktivan član
Aktivan član

Post od Gala06 »

Sa Polic nemam iaskustva, sem pre neki dan sto je menjala dr.Nerandzic i napisala mi doznake. Jeste ljubazna, a strucna to ne znam-nemam iskustva!

A sto se tice dr.Zdravkovic nikome je ne bih preporucila.
biljadj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2009 2:54 pm

Post od biljadj »

Ne znam kakvo si ti to iskustvo imala sa njom, ali ja sam danas prvi put bila kod dr.Divne Zdravkovic i zena je FENOMENALNA i mislim da ne postoji ni jedan razlog zbog koga neko nebi otisao kod nje. Niti je drska i arogantna kao sto je neko naveo niti bilo sta slicno tome. Izuzetan je lekar i sto je meni jos bitnije, nije ona vrsta doktora koja jedva ceka da se otaljaju pacijenta, vec ima vremena sve da saslusa i da objasni, bez da ikoka pozuruje. Devojke, sto se mene tice, SLOBODNO kod dr.Zdravkovic!
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

biljadj napisao:Devojke, sto se mene tice, SLOBODNO kod dr.Zdravkovic!
Pile (posto jesi pile s obzirom na broj postova) ako zelis da se igras zdravljem ti slobodno idi kod nje. Ja sam navela njene prospuste u mom slucaju. Meni ne smeta necija arogancija, ako je profesionalan u onom sto radi. A nazalost imam poprilicno iskustvo s gomilom ginekologa tako da mogu da vrsim rangiranje prema strucnosti. Ona na mojoj lestvici nije na dnu, vec ispod dna!
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Gala06
Aktivan član
Aktivan član

Post od Gala06 »

Interesantmo, kako se registruju na ovaj forum samo da bi reklamirali Zdravkovic, ili je iza svih tih nikova sama dr. Zdravkovic!
Nabla, obrati paznju na slicnost u tipkanji ove bilje i rafaeladarling, pa jos i caps lock-kada naglasavaju nesto- cini mi se da je to ista osoba ili gresim...
tweety015
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 3:28 pm

Post od tweety015 »

Znaci niko nema iskustva sa ginekolozima u Krnjaci?!
sanjitza_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2010 12:50 am

Post od sanjitza_bg »

S obzirom da je proslo vremena od poslednjeg posta, zamolila bih vas da sada neko iznese svoja iskustva sa doktorima iz Doma zdravlja Zvezdara. Bila sam pre kod jedne doktorke u Sumicama, ali mi se ne svidja kako radi. Bitno mi je da doktorka bude ljubazna, jer pomalo stresno dozivljavam te odlaske kod ginekologa :-? pozdrav!
Emotivna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 9:29 am

Post od Emotivna »

Moja preporuka je doktor Djakovic.. zaista je odlican..
mazalica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 27, 2010 12:15 am

Post od mazalica »

Evo i ja se javim.
Imala sam iskustva sa dr Polic. Jeste jako ljubazna, pristupačna, to stoji. Isla sam 1x godisnje kod nje na kontrolu i uvek mi uradi vaginalni bris, kolposkopiju i PAP(dakle standardno). Ali (uvek to postoji :D ) imala sam konstantno neku infekciju koja se mesala sa gljivicama i ja sam uvek uspevala da je zamaskiram dok stignem na pregled kod dr. Tako se desilo da sam 2x zaredom imala IIIgr vag. sekreta pa me je dr ubedjivala da je to normalno iako sam ja nju ubedjivala da ja imam problem (pojacan sekret, cest svrab itd). Ona mi je odgovorila da je to normalno kod sexualno aktivnih devojaka :o i dala mi da koristim Polyginax (bez da dodjem na kontrolu!!!). Ja sam insistirala da mi da uput ili bar kaze gde da odem da povadim sve moguce briseve, platicu ako treba, bila sam se uplasila, medjutim ona je ostala pri svome kako je tu sve u redu. Bila sam tad ''dete'', adolescent, dosta stvari nisam znala.
I tako sam pre 3 god odlucila da vise ne idem kod nje i preko veze odem u KBC Zvezdara (Gradska). EEEEEEEEEEEE, tu sam se tek zajebala-ne daj Boze nikome!!!
Emotivna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 9:29 am

Post od Emotivna »

mazalica napisao:Evo i ja se javim.
Imala sam iskustva sa dr Polic. Jeste jako ljubazna, pristupačna, to stoji. Isla sam 1x godisnje kod nje na kontrolu i uvek mi uradi vaginalni bris, kolposkopiju i PAP(dakle standardno). Ali (uvek to postoji :D ) imala sam konstantno neku infekciju koja se mesala sa gljivicama i ja sam uvek uspevala da je zamaskiram dok stignem na pregled kod dr. Tako se desilo da sam 2x zaredom imala IIIgr vag. sekreta pa me je dr ubedjivala da je to normalno iako sam ja nju ubedjivala da ja imam problem (pojacan sekret, cest svrab itd). Ona mi je odgovorila da je to normalno kod sexualno aktivnih devojaka :o i dala mi da koristim Polyginax (bez da dodjem na kontrolu!!!). Ja sam insistirala da mi da uput ili bar kaze gde da odem da povadim sve moguce briseve, platicu ako treba, bila sam se uplasila, medjutim ona je ostala pri svome kako je tu sve u redu. Bila sam tad ''dete'', adolescent, dosta stvari nisam znala.
I tako sam pre 3 god odlucila da vise ne idem kod nje i preko veze odem u KBC Zvezdara (Gradska). EEEEEEEEEEEE, tu sam se tek zajebala-ne daj Boze nikome!!!

To se i meni desavalo..ali doktor je ponovio bris,i dao mi da koristim vaginalete.. I kontrola je obavezna posle upotrebe vaginaleta..
Odgovori