EMBRIOTRANSFER I KASALJ

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: EMBRIOTRANSFER I KASALJ

Post od Tamara79 »

Draga moja JZM
Sad koliko sam dosla kuci,bila jutros vadila Betu rezultati oko 5 popodne ,nije meni to ja sam se vec polako ohladila i neverujem da ce biti ok jer u jutarnjem urinu koji sam takode radila kod doce pokazao je Neg.On kaze da je prerano za test iz urina jer mi je danas 10 od transfera.U svakom slucaju izdrzacu jos tih par sati pa javljam novosti. Kako si mi ti jer kod tebe sve u redu veliki poljubac ti saljem
-
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Tamara, pročitah ovo... ...daj, reci da li su ti radili ET 5.dana, od punkcije?Blasto transfer?
Nije rano, ako je tako, raditi betu 10.dana, ali ako nije..onda treba sačekati...javi rezultate krvi!

Srećno!!! :D
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Post od jelenaa1985 »

pratim temu od pocetka i drzim fige Tamari da bude pozitivno sve :D:D
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

Post od JZM »

Draga Tamara, molim te nemoj klonuti duhom. Jos samo nekoliko sati izdrzi, bice sve ok videces. Ja cvrsto verujem da ce sve biti kako treba, nekako osecam da u stomaku nosis bebe i zelela bih da i ti verujes.
Ja sam standardno, radim i grozno mi je da se bockam u toaletu na poslu ali sta da radim kad tako mora. Radicu jos neke 2 nedelje pa cu uzeti bolovanje da se psihicki i fizicki pripremim za punkciju
Jako cu misliti na tebe
Tamara79
Stalni član
Stalni  član

Post od Tamara79 »

Drage moje dajete mi opet neku nadu sta bih ja bez vas,svaki cas ocekujem rezultate i mogu vam reci glava mi puca.
Da raden mi je Blasto Transfer a Hcg u urinu Neg zato mislim da nije uspelo.
Ljubim vas puuuuuunnnnnnoooooooo
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Drzim i ja fige. A test sam ja radila 2 nedelje posle oplodnje i bio je negativan, tek negde 7-8 dana po kasnjenju mece je pokazao dve crtice....
Tamara79
Stalni član
Stalni  član

Post od Tamara79 »

Drage moje nazalost nisam trudna, Beta 0.Jako sam tuzna neznam sta da vam kazem...........
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

Draga Tamara kako je to strasna vest. Tako sam bila sigurna da ce ovaj put da uspe i imala sam tako dobar osecaj. Ne mogu da verujem. Bas mi je krivo.
Bas sam zurila kuci da sto pre sednem za kompjuter i da se obradujem tvojoj sreci...

Necu ti govoriti kako ce sve biti dobro jer ti to vec znas i necu ti govoriti da budes jaka jer ynam da ti to vec jesi, necu ti nista govoriti jer zaista ne znam sta da kazem u ovom momentu

sta je tu je...
Mozemo ostati u kontaktu i ja cu ti pisati o mojim iskustvima u klinici u bgd pa mozes da uporedis sa klinikama u swiss.... i ko zna

Draga ne mogu ti opisati koliko sam tuzna zbog svega. Naspavaj se i tako zivot ide dalje

veliki zagrljaj
Tamara79
Stalni član
Stalni  član

Post od Tamara79 »

Gde si mila moja JZM
Sta je tu je idemo dalje..... al opet ja negubim nadu imam jos 4 smrznute embrioncicae pa u novembru planiramo ponovo praviti bebice.Draga ti mi se javljaj to neznaci da cu ja nestati sa foruma ljubim te puno i zelim ti mnogo srece da budu bebice.
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

Hvala Tamara

Zaista bih volela da se srecemo na forumu i da se malo druzimo i podrzavamo jedna drugu. Ja cu ti javljati kako se stvari odvijaju kod mene i nadam se da ce se sav trud isplatiti. Uskoro ce vikend i treba da obradujes sebe nekom malom sitnicom (ili mozda velikom) i zato moja preporuka za lecenje zenske duse, pravac Manor i izaberi nesto lepo za sebe! Ima kod nas neka glupa reklama za prasak za ves koja izmedju ostalog preporucuje zenama "Volite sebe bez grize savesti" sto ti i ja toplo savetujem draga moja Tamara, ako je neko zasluzio onda si to ti...
puno poljubaca za tebe
Slavica51
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 13, 2009 1:53 pm

Post od Slavica51 »

Tamara, jako mi je zao ali samo napred. Meni je VTO uspeo i sada imam malu cerkicu od 3 meseca, uspece i tebi samo nemoj da odustanes.
Nego nesto mi nije jasno, ako si radila transfer sa blastocistama(5 dana) kako to da imas smrzlice? Ja sam mislila da blasti ne mogu na zamrzavanje samo oni embrioni cetvoro i osmocelijski(oko3 dana)
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

Tamara draga
Kako si? Ne javljas se? Jesi li se malcice oporavila?
Veliki poljubac za tebe :D
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Slavica51 napisao:Tamara, jako mi je zao ali samo napred. Meni je VTO uspeo i sada imam malu cerkicu od 3 meseca, uspece i tebi samo nemoj da odustanes.
Nego nesto mi nije jasno, ako si radila transfer sa blastocistama(5 dana) kako to da imas smrzlice? Ja sam mislila da blasti ne mogu na zamrzavanje samo oni embrioni cetvoro i osmocelijski(oko3 dana)
Ako Tamara ima frostice u blasto stupnju, ne sme da se obeshrabljuje posle ovog neuspeha, naprotiv, šanse da dođe do oplodnje sa smrznutim su znatno veće upravo u blasto stadijumu!Ti embrioni imaju znatno veće šanse da prežive otapanje ,pre svega, a potom i mogućnost da dođe do implantacije, upravo zato što je embrion već višećelijski podeljen!
Tamara79
Stalni član
Stalni  član

Post od Tamara79 »

Cao drage moje devojke :wink:
Evo mene opet trebalo mi je malo vremena da se oporavim i odmorim.
JMZ kako si mi ti? Sta ima kod tebe novo?
Meni vestica prosla treba jos jedna pa da zakazem ponovo kod doce,da radim transfer to bi negde pocetkom Novemba trebalo biti ako bog da.
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

Cao Tamara
Lepo je cuti te...
Meni vestica dosla juce i 8.10. mi je zakazan kontrolni pregled pa pocinjem sa pravom stimulacijom i sto ti kazes ako Bog da negde oko 24tog bi trebalo da odem po moje bebice i da ih cekam narednih 14 dana. Mislim da cemo zajedno cekati bebice... bas se radujem!!! A Bog ce dati, vreme je da i mi ukrademo parcence srece.
Ja sam planirala da oko nove godine odem u Basel i da se tamo porodim u junu ili julu ako sve bude kako treba... Odlucila sam svojim stavom tako da prkosim sudbini i da ocekujem najmanje trojke, dva decaka i devojcicu. Nadam se samo da necu dobiti samar. U svakom slucaju uzivam u nekim lepim mastanjima i radujem se svemu
Budi mi lepa i vesela draga moja Tamara i kazu ljudi da je vera u uspeh vec pola uspeha...pa hajde onda da verujemo u sebe!
Odgovori