Candida I kondilomi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Možda su radiotalasi nešto bolji jer talas deluje i po dubini.
U Kući zdravlja "ProfDrJovanović" na Konjarniku rade za 7-8000 din. u opštoj anesteziji. A radi se u anesteziji zbog komfora i lekara i pacijenta jer ipak boli, to vam mogu reći svi koji su ih radili u lokalnoj anesteziji, pogotovu ako ih ima više.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
ja sam danas isla po rezultate pape i kolposkopije i doktorka me je pohvalila, rekla mi je da mi je papa odlicna dvojka, i da je jako zadovoljna rezultatima, a sto se tice kondiloma, obzirom da imam dva sitna spolja, rekla mi je da slobodno mogu da ih ne diram 6 meseci, da moze da se desi da sami od sebe nestanu, u suprotnom da mogu i za 6 meseci da ih uklonim kojim hocu metodom...
rekla mi je da je laser preskup i da je steta da za tako minimalan problem dam tolike pare... pominjala mi je nekog dr Ziku Perisica, kaze da je u bgd on GENIJE ZA KONDILOME, ali da ne radi nista ispod 300 evra...
rekla mi je da je laser preskup i da je steta da za tako minimalan problem dam tolike pare... pominjala mi je nekog dr Ziku Perisica, kaze da je u bgd on GENIJE ZA KONDILOME, ali da ne radi nista ispod 300 evra...
Re: Candida I kondilomi
eeee da podjelim i ja svoje iskustvo. mucili su nas kondilomi pola godine. U stalnoj sam vezi vec 4 godine, kako smo ih dobili ne znamo... Doktorka sa privatne klinike je prepisala terapiju tecnim azotom,pa silne vaginalete, rastvori, tecnosti UZAAAAAAAAAAAS para i para nas je kostalo
na pocetku mi je bilo 5-6 na stidnim usnicama ali se posle prosirilo na otvor... sve moguce analize sam radila i sve je bilo ok...vec godinu dana ih nema i nadam se da nece nikad vise se pojaviti. ali mom djecku su se opet vratili i to oko analnog otvora, kako nemamo pojma, zaledjeni su nekoliko puta i to je to, doktorka kaye da je sve ok...sad nas je strah i jedno i drugo jer prije nego sto ih je ponovo primjetio imali smo odnose....

Re: Candida I kondilomi
Predlazem da ko god leci kondilome proveri isto makar na dva mesta!
Meni je "lecila" kondilome Anita Mitreski iz Minerve, koje se ispostavilo da ni nisam imala, nego odmaklu endometriozu, idiot je palila epitelne promene...ma show program...
Posle mesec dana zali mi se i drugarica, koju sam ja nazalost poslala tamo, da je i njoj nasla kondilome....otisla kod drugog rekli joj kakvi kondilomi jeste noramalni...ima partnera vec 8 godina i kao magicno nastali kondilomi....
u svakom slucaju, doticnu izbegavati U SIROKOM KRUGU.....
i generalno dame, nemojte uzimati za 100% sta kazu, mozete napraviti sebi vise stete nego koristi, jer ovde ima lekara koje interesuje samo novac da uzmu a ne i da izlece pacijente....
Meni je "lecila" kondilome Anita Mitreski iz Minerve, koje se ispostavilo da ni nisam imala, nego odmaklu endometriozu, idiot je palila epitelne promene...ma show program...
Posle mesec dana zali mi se i drugarica, koju sam ja nazalost poslala tamo, da je i njoj nasla kondilome....otisla kod drugog rekli joj kakvi kondilomi jeste noramalni...ima partnera vec 8 godina i kao magicno nastali kondilomi....
u svakom slucaju, doticnu izbegavati U SIROKOM KRUGU.....
i generalno dame, nemojte uzimati za 100% sta kazu, mozete napraviti sebi vise stete nego koristi, jer ovde ima lekara koje interesuje samo novac da uzmu a ne i da izlece pacijente....