analiza plodove vode

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

opetsandra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2007 5:29 pm

Post od opetsandra »

Draga KK,
drago mi je da smo istomisljenice :P
Pozdrav
Visnja39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 2:36 am

Post od Visnja39 »

Ja sam radila triple test gdje je sve bilo OK
i NN - sve je bilo OK
ali imam 39 g i morala sam raditi i amniocintezu...
Hvala Bogu i to je sve OK...

Dok sam cekala da dodjem na red bilo je dosta trudnica i ispod 30 g ... jedna cak i 22 g a opet je radila to... naravno nisam zeljela da pitam zasto...moguce neki genetski problemi...ali sam uvjek da se uradi sve sto se moze da bi bili sigurni da nam je bebac OK :)

A opet naravno sve uz dogovor ginekologa u kojeg imamo povjerenje
sssss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 4:54 pm

Post od sssss »

nemojte toliko da se opterecujete svim tim testovima....
UZIVAJTE U TRUDNOCI!!!!!
a to da li je sa bebcem sve ok je tako relativno, cak i posle ovde pominjanih testova....
ne bih nikoga da plasim, ali sem ovih par sindroma na koje se rade testovi, postoji toliko drugih stvari i rizika....
ja sam pocela da se "palim" na sve te testove i ok, smatram da ih zaista treba uraditi, ali posle razmisljam... moje dete uvek, nakon svih pominjanih analiza, moze npr. imati autizam. ili rett sy. ili........ da vas ne gnjavim sta vec........
to su rizici koje svi nosimo i na koje negde, duboko u sebi, treba da budemo spremni
zato, UZIVAJTE U TRUDNOCI, pa sta nam bog, ili priroda ili sudbina.... ili u sta vec verujete.... da
pozdrav svima
Odgovori