ALWAYS

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

ALWAYS

Post od oljaeha »

HM,gde otvoriti temu???
Naime,godinama koristim iskljucivo always uloske,medjutim puno zena (devojaka) je sokirano mojim izborom iz razloga sto "izazivaju iritaciju zbog svog loseg sastava".Kad malo bolje razmislim i deluju pomalo plasticno,ali sam u principu navikla na njih i bila sam zadovoljna.Sta vi mislite o tome?
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

:lol: Ranije se pricalo da se od njih dobijaju kondilomi! :lol:
Salu na stranu, i ja godinama koristim samo te, jer najbolje upijaju i sve mi je ok. Jeste, stvarno su plasticni, ali to je razlog njihove moci da upiju a ne propuste. Koristim ih samo prvih dana, a posle koristim one najobicnije uloske od vate u mrezici od gaze, koji se preporucuju porodiljama.
Jox_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 8:39 am

Post od Jox_ »

Ja sam pre par godina imala gadan ''osip'' :( tako da od tada ne koristim always,mada su kasnije i drugi ulosci poceli da mi smetaju zbog njihovog sastava i moje osetljive koze.Znam mnogo devojaka koje su imale slicne probleme.Vec duze vreme koristim feel fine i to su jedini ulosci koji mi odgovaraju...
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Koristila sam Feel Fine, i bili su mi OK sve dok ih od jednom nisu produzili, tako da sam imala osecaj kao da nosim pelene.

Tada sam presla na Libresse Natural, izgledaju potpuno prirodno (jako podsecaju na Feel Fine), a imaju isti efekat upijanja kao Always.
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Post od galina »

Joj meni Allways nikako ne odgovara,dobijem ili osip ili svrab,iako ih jako cesto mjenjam,ali mi plasticna povrsina jako smeta.
Koristim Naturella,odlicne su!
KK
Aktivan član
Aktivan član

Post od KK »

Allways sensitive su znatno manje plasticni u odnosu na obicne Allways, mada je moj licni utisak da nista ne upija tako kao klasican Allways ulozak. :D
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Koristila sam Always godinama, ali sada zaista pocinje da mi smeta "plasticni osecaj" koji imam kada ih koristim (uz iritacije koje redovno dobijem). Pokusala sam da koristim tampone, ali od njih dobijem grceve (koje nikada ranije nisam imala). Treba da dobijem za koji dan i mislim da cu ovog puta da koristim Libresse.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Da,istina je da su ALWAYS sto se upijanja tiče neprevaziđeni,ali pamuk je pamuk,tako da ce od sada moj izbor biti FEEL FINE iako losije upija od ALWAYSA!!!
coca cola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 11:52 am

Post od coca cola »

always sada ima i sensitive tako da su najbolji
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

oljaeha, batali to smece od Always ulozaka. To sto se mnoge zale na njih ima svoje osnove,zar ne? Ulosci su katastrofa, izazivali su kod dosta zena koje znam mnoge tegobe.

Mene je na njih upozorila jedna doktorka i od tada koristim Libresse.
KK
Aktivan član
Aktivan član

Post od KK »

Ako hocete najprirodnije, onda su to ulosci od vate, u mrezici od gaze. Kod njih mi se najvise dopada to sto jaaaako mekani i prijatni. :)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

KK, nisam to odavno videla mada se i pitam koliko je to 100 % pravi pamuk,obaska sto to pise na svakom pakovanju.

Secam se tih vremena kada se iskljucivo to koristilo:)
KK
Aktivan član
Aktivan član

Post od KK »

Da, nije lako naci, narocito sto ima samo jedna vrsta, u nekom svetlo zelenom pakovanju (kesi).
Ivana20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 5:24 pm

Post od Ivana20 »

Moj ginekolog mi je savetovao da koristim Boni uloske u ljubicastom pakovanju, da su oni od svih tih ulozaka najpriordniji!
Vec mesecima njih koristim i kada sam jednom prilikom morala da stavim allways toliko mi je bilo neprirodno, grebalo me i smetalo da mi vise nikada ne pada na pamet da ih koristim...
tako da probajte Boni sigurno ce i vama odgovarati :)
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

i meni vise odgovaraju staromodni ulosci nego ovi tanki.
Odgovori