ALWAYS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ALWAYS
HM,gde otvoriti temu???
Naime,godinama koristim iskljucivo always uloske,medjutim puno zena (devojaka) je sokirano mojim izborom iz razloga sto "izazivaju iritaciju zbog svog loseg sastava".Kad malo bolje razmislim i deluju pomalo plasticno,ali sam u principu navikla na njih i bila sam zadovoljna.Sta vi mislite o tome?
Naime,godinama koristim iskljucivo always uloske,medjutim puno zena (devojaka) je sokirano mojim izborom iz razloga sto "izazivaju iritaciju zbog svog loseg sastava".Kad malo bolje razmislim i deluju pomalo plasticno,ali sam u principu navikla na njih i bila sam zadovoljna.Sta vi mislite o tome?

Salu na stranu, i ja godinama koristim samo te, jer najbolje upijaju i sve mi je ok. Jeste, stvarno su plasticni, ali to je razlog njihove moci da upiju a ne propuste. Koristim ih samo prvih dana, a posle koristim one najobicnije uloske od vate u mrezici od gaze, koji se preporucuju porodiljama.
Ja sam pre par godina imala gadan ''osip''
tako da od tada ne koristim always,mada su kasnije i drugi ulosci poceli da mi smetaju zbog njihovog sastava i moje osetljive koze.Znam mnogo devojaka koje su imale slicne probleme.Vec duze vreme koristim feel fine i to su jedini ulosci koji mi odgovaraju...

Koristila sam Feel Fine, i bili su mi OK sve dok ih od jednom nisu produzili, tako da sam imala osecaj kao da nosim pelene.
Tada sam presla na Libresse Natural, izgledaju potpuno prirodno (jako podsecaju na Feel Fine), a imaju isti efekat upijanja kao Always.
Tada sam presla na Libresse Natural, izgledaju potpuno prirodno (jako podsecaju na Feel Fine), a imaju isti efekat upijanja kao Always.
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Koristila sam Always godinama, ali sada zaista pocinje da mi smeta "plasticni osecaj" koji imam kada ih koristim (uz iritacije koje redovno dobijem). Pokusala sam da koristim tampone, ali od njih dobijem grceve (koje nikada ranije nisam imala). Treba da dobijem za koji dan i mislim da cu ovog puta da koristim Libresse.
Moj ginekolog mi je savetovao da koristim Boni uloske u ljubicastom pakovanju, da su oni od svih tih ulozaka najpriordniji!
Vec mesecima njih koristim i kada sam jednom prilikom morala da stavim allways toliko mi je bilo neprirodno, grebalo me i smetalo da mi vise nikada ne pada na pamet da ih koristim...
tako da probajte Boni sigurno ce i vama odgovarati
Vec mesecima njih koristim i kada sam jednom prilikom morala da stavim allways toliko mi je bilo neprirodno, grebalo me i smetalo da mi vise nikada ne pada na pamet da ih koristim...
tako da probajte Boni sigurno ce i vama odgovarati